Pagina's

Hoewel uw affiliate webwinkel grotendeels zal bestaan uit overzichtpagina's en productpagina's, is het ook mogelijk om "gewone" contentpagina's aan uw webwinkel toe te voegen. Dit doet u met het beheerscherm "Pagina's", dat binnen de beheeromgeving van uw affiliate shop eenvoudig te bereiken is.

 

Inhoud

  1. Pagina's
  2. Pagina aanmaken
  3. Pagina bewerken
  4. Pagina verwijderen

 

Pagina's

U navigeert naar het beheerscherm "Pagina's" door in het menu Website te kiezen voor de optie Pagina's.

Affiliate Webshop - Menu Pagina's

Het beheerscherm "Pagina's" zal vervolgens verschijnen. In de onderstaande afbeelding ziet u een voorbeeld van dit beheerscherm.

Affiliate Webshop - Beheer Pagina's

 

Pagina aanmaken

Wilt u een contentpagina aanmaken binnen uw affiliate winkel, dan klikt u op nieuwe pagina bovenin het scherm. Vervolgens verschijnt er een formulier waarmee de contentpagina kan worden aangemaakt.

Affiliate Webshop - Pagina aanmaken

Pagina bewerken

Om een pagina te bewerken zoekt u eerst naar de te bewerken pagina binnen het overzicht. Bij de betreffende contentpagina staat in de kolom Opties een potlood afgebeeld. Klik op het potlood om naar het formulier te gaan voor het bewerken van de pagina.

 

Pagina verwijderen

Voor het verwijderen van een pagina zoekt u eerst in het overzicht naar de pagina die u wilt verwijderen. In de kolom Opties staat een rood kruis afgebeeld bij de betreffende pagina. Klik op dit kruis. Vervolgens zal worden gevraagd of u de pagina daadwerkelijk wilt verwijderen, zoals in de onderstaande afbeelding te zien is.

Affiliate Webshop - Pagina verwijderen

Klikt u op Ja, dan zal de pagina daadwerkelijk worden verwijderd. In de onderstaande afbeelding ziet u dat de pagina uit het overzicht is verdwenen.

Affiliate Webshop - Pagina verwijderd