Website instellingen - Demo aanvraag

Verkoopt u producten of diensten op uw website, dan kunt u een product of dienst zo instellen dat een klant een demo of proefpakket van het product of de dienst kan aanvragen. Per product of dienst kunt u aangeven of een demo aanvragen mogelijk is.

Met het tabblad Demo aanvraag kunt u de instellingen met betrekking tot een demo aanvraag wijzigen. U bereikt het tabblad door via de menukop Website te kiezen voor de optie Website instellingen. In de onderstaande afbeelding kunt u dit zien.

CMS Menu Website Instellingen

Het beheerscherm Website instellingen komt tevoorschijn. Dit scherm bestaat uit een aantal tabbladen. Het zevende tabblad is het tabblad Demo aanvraag. Klik op de naam van dit tabblad om het tabblad naar de voorgrond te halen.

In de onderstaande afbeelding is het tabblad Demo aanvraag te zien.

CMS Website Instellingen - Demo aanvraag

In het veld Stuur demo aanvraag e-mail naar kunt u het e-mailadres opgeven waar de demo aanvraag na het invullen van het aanvraagformulier naartoe moet worden gestuurd.

De standaardwaarde van het veld Stuur demo aanvraag e-mail naar is het e-mailadres dat u tijdens de installatie van het CMS systeem heeft opgegeven. Wilt u demo aanvragen naar een ander e-mailadres laten sturen door het CMS systeem, dan kunt u dat dus via dit veld instellen.

In het veld Tekst boven het aanvraagformulier kunt u de tekst invoeren die boven het aanvraagformulier getoond moet worden.

In het veld Bericht na indienen van de aanvraag stelt u het bericht in dat men te zien krijgt na het versturen van de demo aanvraag.