Website instellingen - Gebruikers

Instellingen met betrekking tot gebruikersregistratie kunt u eenvoudig wijzigen via het tabblad Gebruikers. U bereikt dit tabblad door via menukop Website te kiezen voor de optie Website instellingen. Dit is in de onderstaande afbeelding te zien.

CMS Menu Website Instellingen

Vervolgens verschijnt het beheerscherm Website instellingen. Dit scherm bestaat uit meerdere tabbladen. Het achtste tabblad is het tabblad Gebruikers. Als u op de naam van het tabblad klikt, komt het tabblad naar de voorgrond.

In de afbeelding hieronder wordt het tabblad Gebruikers weergegeven.

CMS Website Instellingen - Gebruikers

U kunt bij de optie Gebruikersregistratie toestaan aangeven of bezoekers een account kunnen registreren op uw website. Indien u kiest voor Ja, dan kunnen bezoekers aan de voorkant van uw website een registratieformulier invullen en een gebruikersaccount aanmaken.

U kunt kosten verbinden aan het aanmelden op uw website. Indien dat het geval is, kunt u in het veld Prijs van registratie opgeven hoeveel men dient te betalen bij de registratie van een nieuw account. Voor het ontvangen van betalingen is het wel noodzakelijk dat u een Mollie account heeft en uw Mollie API key instelt. Op deze pagina vindt u instructies voor het aanvragen van Mollie en het instellen van uw Mollie API key.

Met de optie Stuur e-mail notificatie na registratie nieuwe gebruiker kunt u instellen of u een notificatie per e-mail wilt ontvangen op het moment dat een nieuwe gebruiker zich registreert op uw website. Wanneer u deze instelling op Ja zet, dan dient u ook het e-mailadres in te stellen in het veld Stuur e-mail notificatie naar.

U kunt zelf het onderwerp en de inhoud wijzigen van de e-mail die naar een nieuwe gebruiker wordt gestuurd. In het veld E-mail aan nieuwe gebruiker - Onderwerp vult u het onderwerp van deze e-mail in. In het veld E-mail aan nieuwe gebruiker - Inhoud vult u de inhoud van deze e-mail in.

Indien u gebruikersregistratie inschakelt, kan men zich via een registratiepagina aanmelden op uw website. Welke tekst op deze pagina boven het registratieformulier moet worden getoond, stelt u met het veld Tekst boven het registratieformulier in.

Hetzelfde kunt u doen met de inlogpagina. De tekst die op deze pagina zichtbaar is boven het inlogformulier, kunt u instellen met het veld Tekst boven het inlogformulier.