Website instellingen - Licentie

Om gebruik te maken van automatische updates dient u de juiste gegevens in te vullen in het tabblad Licentie bij de website instellingen. U dient dan eerst naar het juiste beheerscherm te gaan. Dit doet u door via de menukop Website te kiezen voor de optie Website instellingen. Dit is weergegeven in de onderstaande afbeelding.

CMS Menu Website Instellingen

Het beheerscherm Website instellingen zal vervolgens verschijnen. Dit scherm bevat meerdere tabbladen. Het negende tabblad is het tabblad Licentie. Wanneer u op de naam van dit tabblad klikt, verscijnt het tabblad op de voorgrond.

Het tabblad Licentie wordt in de onderstaande afbeelding weergegeven.

CMS Website Instellingen - Licentie

In het veld Licentie e-mailadres vult u het e-mailadres in waarmee u het CMS systeem heeft gekocht.

In het veld Licentiesleutel vult u de licentiesleutel in. Deze licentiesleutel vindt u in de link waarmee u het CMS systeem kunt downloaden. De unieke code die gekoppeld is aan uw bestelling, is uw licentiesleutel.

Wanneer de ingevulde gegevens kloppen, zal het CMS systeem een nieuwe versie automatisch downloaden zodra deze beschikbaar is op de server van Vrolijk Internet Services. Wanneer er een update heeft plaatsgevonden ontvangt u een e-mail op het e-mailadres dat u in het tabblad Algemeen heeft ingevuld. In de e-mail staan het versienummer en de releasedatum van de nieuwe versie.