070-4500145 info@vrolijkinternetservices.nl
Vrolijk Internet Services
... maakt ondernemers vrolijk met een betaalbare en veilige website.

Website instellingen - Onderhoudsmodus

Wilt u uw website tijdelijk afschermen voor bezoekers, dan kunt u de onderhoudsmodus inschakelen. Iedereen die uw website bezoekt, zal een melding te zien krijgen in plaats van uw website. U kunt zelf wel verder werken aan uw website in de beheeromgeving. De onderhoudsmodus is bijvoorbeeld handig wanneer u nog bezig bent met wijzigingen aan uw website en u niet wilt dat bezoekers de wijzigingen alvast zien.

Om de onderhoudsmodus in te schaken, gaat u eerst naar het beheerscherm Website instellingen. Dit doet u door de optie Website instellingen te kiezen onder de menukop Website. In de onderstaande afbeelding kunt u zien hoe dit eruitziet.

CMS Menu Website Instellingen

Het beheerscherm Website instellingen komt tevoorschijn. Dit beheerscherm heeft een aantal tabbladen. Het vijfde tabblad is het tabblad Onderhoudsmodus. Klik op de naam van dit tabblad om het tabblad naar de voorgrond te halen.

U ziet het tabblad Onderhoudsmodus in de onderstaande afbeelding.

CMS Website Instellingen - Onderhoudsmodus

Zet u Toon onderhoudsbericht op Ja, dan zullen de bezoekers van uw website een onderhoudsmelding zien in plaats van de website. Daarbij kunt u zelf een titel en het feitelijke bericht instellen.

Het scherm met het bericht dat de bezoekers te zien krijgen wanneer de onderhoudsmodus is ingeschakeld, is te zien in de onderstaande afbeelding.

CMS Onderhoudsmodus

Staat de onderhoudsmodus ingeschakeld, dan kunt u altijd de beheeromgeving bereiken door in de adresbalk van uw browser het adres van uw website te typen, daarachter /cms toe te voegen en  vervolgens op Enter te drukken.

Zou uw website bijvoorbeeld www.example.nl zijn, dan kunt u de beheeromgeving bereiken door naar www.example.nl/cms te navigeren.

Handleiding CMS

Algemeen

Installatie

Inloggen, wachtwoordherstel en uitloggen

Overzicht

Beheer

Pagina's

Menu's

Formulieren

Knoppen

Banners

Klanten

Zoekwoorden

Links

Aanbevelingen

Vacatures

Website instellingen - Algemeen

Website instellingen - Vormgeving

Website instellingen - Header

Website instellingen - Footer

Website instellingen - Onderhoudsmodus

Website instellingen - Betalingen

Website instellingen - Demo aanvraag

Website instellingen - Gebruikers

Website instellingen - Licentie

Content blokken

Editor

Alle URL's opvragen

Producten en diensten

Bestellingen

Gebruikers

Bezoekers blokkeren

Vrije velden

Mijn account