Topadvertentie opties

Adverteerders hebben de mogelijkheid om een topadvertentie aan te maken. Een topadvertentie blijft tegen betaling van een bepaald bedrag een aantal dagen bovenin het overzicht van de advertenties staan.

Via het beheerscherm "Topadvertentie opties" kunt u de verschillende opties instellen waaruit men bij het aanmaken van een topadvertentie kan kiezen.

 

Inhoud

  1. Topadvertentie opties
  2. Topadvertentie optie aanmaken
  3. Topadvertentie optie bewerken
  4. Topadvertentie optie verwijderen

 

Topadvertentie opties

U kunt het beheerscherm "Topadvertentie opties" bereiken door in het menu te klikken op Topadvertentie opties onder de menukop Advertenties. Dit wordt hieronder weergegeven.

Marktplaats Script - Menu Topadvertentie opties

Vervolgens zal het scherm "Topadvertentie opties" verschijnen. Hieronder ziet u een voorbeeld van dit scherm, waarbij er al enkele opties zijn aangemaakt. In de regel zullen er bij een nieuwe installatie van het Marktplaats Script nog geen topadvertentie opties zijn en dient u die zelf aan te maken.

Marktplaats Script - Beheer Topadvertentie opties

 

Topadvertentie optie aanmaken

Om een nieuwe topadvertentie optie aan te maken drukt u op het groene plusje. Vervolgens verschijnt er een formulier. Dit formulier staat hieronder afgebeeld.

Marktplaats Script - Topadvertentie optie aanmaken

Per optie voert u het aantal dagen in dat de advertentie bovenaan in het overzicht blijf staan en hoeveel die optie kost. U voert in het veld Aantal dagen het aantal dagen in en in het veld Prijs de prijs. Op deze manier kunt u verschillende topadvertentie opties aanmaken waaruit de adverteerder kan kiezen.

 

Topadvertentie optie bewerken

U kunt een eerder aangemaakte topadvertentie optie bewerken door op het potlood naast de betreffende optie te klikken. Er verschijnt vervolgens een formulier om de topadvertentie optie te bewerken.

Marktplaats Script - Topadvertentie optie bewerken

 

Topadvertentie optie verwijderen

Wilt u een topadvertentie optie verwijderen, dan klikt u op het rode kruisje achter de betreffende optie. Vervolgens zal om uw bevestiging worden gevraagd. Dit kunt u in de afbeelding hieronder zien.

Marktplaats Script - Topadvertentie optie verwijderen

Kiest u voor Ja, dan wordt de topadvertentie optie verwijderd. Dit zal het Marktplaats Script ook aangeven. Tevens is de optie uit het overzicht verdwenen. In de onderstaande afbeelding is dit te zien.

Marktplaats Script - Topadvertentie optie verwijderd