Website instellingen - Onderhoudsmodus

Wanneer u uw advertentie website voor enige tijd wilt afschermen voor de bezoekers, dan kunt u gebruikmaken van de onderhoudsmodus. Bezoekers krijgen een melding te zien wanneer ze uw advertentie website bezoeken. Inloggen in de beheeromgeving is wel mogelijk, zodat u achter de schermen onderhoud kunt plegen en aanpassingen kunt verrichten aan uw advertentie website.

Voor het inschakelen van de onderhoudsmodus kiest u via de menukop Website voor de optie Website instellingen. Dit wordt hieronder afgebeeld.

Marktplaats Script - Menu Website instellingen

Vervolgens komt het beheerscherm "Website instellingen" in beeld. Dit scherm bestaat uit verschillende tabbladen, waaronder het vijfde tabblad genaamd Onderhoudsmodus. Haal dit tabblad naar de voorgrond door op de naam van het tabblad te klikken.

Marktplaats Script - Website instellingen onderhoudsmodus

Kiest u bij het keuzemenu Toon onderhoudsbericht voor Ja, dan zal de bezoeker een onderhoudsmelding te zien krijgen in plaats van uw advertentie website. In de velden Onderhoudsbericht - Titel en Onderhoudsbericht - Tekst kunt u een titel en het feitelijke bericht instellen voor deze onderhoudsmelding.

Wanneer de onderhoudsmodus is ingeschakeld, kunt u de beheeromgeving bereiken door in de adresbalk van uw browser het adres van uw advertentie website te typen, daarachter /cms toe te voegen en vervolgens op Enter te drukken.

Zou het adres uw advertentie website bijvoorbeeld www.example.nl zijn, dan kunt u de beheeromgeving bereiken door naar www.example.nl/cms te navigeren.

Een afbeelding van het scherm dat bezoekers te zien krijgen tijdens de onderhoudsmodus treft u hieronder aan.

Marktplaats Script - Onderhoudsmodus