Knoppen

Binnen de beheeromgeving van het PHP Webshop script heeft u de mogelijkheid om knoppen aan te maken en te plaatsen binnen uw webwinkel.

 

Inhoud

  1. Knoppen beheren
  2. Knop aanmaken
  3. Knop bewerken
  4. Knop verwijderen

 

Knoppen beheren

U kunt de zelf aangemaakte knoppen beheren via het beheerscherm "Knoppen". U navigeert naar dit scherm door in het menu Website te kiezen voor de optie Knoppen.

PHP Webshop - Menu Knoppen

Het beheerscherm "Knoppen" verschijnt.

PHP Webshop - Beheer Knoppen

 

Knop aanmaken

U klikt op Nieuwe knop bovenin uw scherm. Er komt dan een formulier in beeld waarmee u de nieuwe knop kunt aanmaken.

PHP Webshop - Knop aanmaken

Nadat de knop is aangemaakt zal deze worden opgenomen in het overzicht. Ook wordt door het PHP Webshop script een "shortcode" toegekend aan de nieuwe knop. U kunt deze shortcode op verschillende plekken binnen uw webshop plaatsen. Op de plekken waar u de shortcode plaatst zal de bezoeker de knop zien.

 

Knop bewerken

Alle knoppen die zijn aangemaakt zullen binnen het beheerscherm "Knoppen" in een overzicht te zien zijn. Klik bij de knop die u wilt bewerken op het potlood in de kolom Opties. Er verschijnt dan een formulier waarmee u wijzigingen kunt aanbrengen.

 

Knop verwijderen

Om een knop te verwijderen klikt u in het overzicht bij de betreffende knop op het rode kruis in de kolom Opties. Het PHP Webshop script zal vragen of u de knop daadwerkelijk wilt verwijderen.

PHP Webshop - Knop verwijderen

Klik op Ja om de knop te verwijderen.

Een verwijderde knop zal niet meer getoond kunnen worden binnen uw webwinkel. Het is verstandig om de shortcode weg te halen op de plekken waar u deze heeft geplaatst.

PHP Webshop - Knop verwijderd