070-4500145 info@vrolijkinternetservices.nl
Vrolijk Internet Services
... maakt ondernemers vrolijk met een betaalbare en veilige website.

Startpagina verwijderen

Het kan altijd voorkomen dat u een startpagina wilt verwijderen. Bijvoorbeeld omdat een startpagina geen links bevat of omdat iemand een startpagina heeft aangemaakt over een onderwerp waarmee u niet geassocieerd wilt worden. Sommige beheerders hebben bijvoorbeeld liever geen erotische startpagina's of startpagina's over gokken op hun website.

Wat uw reden ook is, het verwijderen van een startpagina met het Startpagina Script is zeer eenvoudig.

Om een startpagina te verwijderen gaat u eerst naar het beheerscherm Startpagina's. Hier kunt u komen via het menu bovenin het scherm. U kiest dan voor de optie Startpagina's onder de gelijknamige menukop Startpagina's. Hieronder is te zien hoe dit eruit ziet.

Startpagina Script - Menu Startpagina's

Vervolgens verschijnt het overzicht van alle op de website aanwezige startpagina's. Hieronder een voorbeeld van dit scherm zoals het er voor de website startpaginawebsite.nl uitziet.

Startpagina Script - Startpagina's

Om een startpagina te verwijderen klikt u op de regel van de betreffende startpagina op het rode kruisje in de kolom Opties. Dit is het icoontje dat helemaal rechts staat. Wanneer u op dit icoontje heeft geklikt, dan zal het systeem om een bevestiging vragen.

Startpagina Script - Startpagina verwijderen

Kiest u voor Ja, dan wordt de startpagina verwijderd. Het systeem zal dit ook aangeven, zoals te zien is in de afbeelding hieronder. Houd in het achterhoofd dat iets niet meer terug te halen is wanneer het eenmaal is verwijderd. Met de startpagina wordt ook de inhoud van de startpagina verwijderd. Dat betekent dat alle rubrieken, teksten en links op de startpagina ook verwijderd worden en niet meer terug te halen zijn.

Startpagina Script - Startpagina verwijderd

Handleiding Startpagina Script

Algemeen

Installatie Startpagina Script

Inloggen, wachtwoordherstel en uitloggen

Beheer

Startpagina's

Startpagina aanmaken

Startpagina bewerken

Startpagina verwijderen

Contentpagina's

Formulieren

Website instellingen

Gebruikers