Uitbreiding installeren

De uitbreiding Formulier "Artikel plaatsen" voegt een formulier toe aan uw website waarmee bezoekers een artikel kunnen plaatsen op één van uw websites.

Uw websites kunnen worden samengevoegd tot een netwerk door de websites met een Remote Control sleutel te koppelen aan een centraal beheersysteem op een centrale website. Via het formulier kan een website binnen het netwerk gekozen worden waarop het artikel geplaatst zal worden.

U kunt de uitbreiding installeren door eerst in te loggen binnen de beheeromgeving waarop u de uitbreiding wilt installeren. U kiest daarna voor Uitbreidingen installeren. U vindt deze optie helemaal rechts in de menubalk. Nadat u op Uitbreidingen installeren geklikt hebt, verschijnt het overzicht van beschikbare uitbreidingen. Bij de uitbreiding Formulier "Artikel plaatsen" klikt u op Nu kopen en installeren.

Vervolgens verschijnt het betaalscherm. Met de volgende betaalwijzen kan worden betaald:

Startpagina Script - Betaalscherm

Na de betaling zal de uitbreiding direct geïnstalleerd worden. Samen met de uitbreiding Formulier "Artikel plaatsen" zullen ook twee andere uitbreidingen automatisch worden geïnstalleerd, namelijk de uitbreidingen Remote Control websites toevoegen en Remote Control sleutel instellen.

Startpagina Script - Uitbreidingen installeren