Uitbreiding instellingen

U kunt de instellingen van de uitbreiding Formulier "Artikel plaatsen" via de centrale beheeromgeving wijzigen. Daarvoor klikt u op Uitbreidingen installeren helemaal rechts in de menubalk. Het scherm met de beschikbare en geïnstalleerde uitbreidingen verschijnt. Binnen dit scherm navigeert u naar het tabblad Geïnstalleerd.

Bij de uitbreiding Formulier "Artikel plaatsen" klikt u op de knop Instellingen, waarna een dialoogvenster voor de instellingen verschijnt.

Startpagina Script - Uitbreidingen instellingen

In het veld Prijs artikel plaatsen (€) vult u het tarief in dat u rekent voor het plaatsen van een artikel.

Maakt u gebruik van credit pakketten, dan kunt u in het veld Aantal credits artikel plaatsen het aantal credits invullen dat u rekent voor het plaatsen van een artikel.

Binnen het tekstvak Tekst na artikel plaatsen plaatst u de tekst die aan de klant dient te worden weergegeven na het plaatsen van een artikel.

U vult in het veld Artikel titel minimum aantal woorden het minimum aantal woorden in waaruit de titel van het artikel dient te bestaan. Wanner een artikel wordt ingestuurd waarbij de titel uit minder woorden bestaat, dan zal de klant een melding zien en kan de klant de titel aanpassen zodat deze wel voldoet aan het vereiste minimum aantal woorden.

In het veld Artikel inhoud minimum aantal woorden vult u het minimum aantal woorden in waaruit de inhoud van het artikel dient te bestaan. Wordt een artikel ingestuurd waarbij de inhoud uit minder woorden bestaat, dan zal er een melding worden weergegeven aan de klant en kan de klant de inhoud aanpassen zodat deze wel aan het vereiste minimum aantal woorden voldoet.

Het veld Artikel inhoud maximum aantal links wordt gebruikt om het maximum aantal links aan te geven dat een ingestuurd artikel mag bevatten. Wordt een artikel ingestuurd dat meer links bevat, dan wordt een melding getoond aan de klant en kan de klant het artikel aanpassen, zodat deze wel aan de voorwaarden voldoet.

Wanneer u op de knop Opslaan klikt, dan zullen de instellingen worden opgeslagen.