Het beste CMS systeem

Wat is nu precies het beste CMS systeem voor uw website? Voorkom verkeerde keuzes en kies voor het juiste CMS systeem.

Dus u bent op zoek naar het beste CMS systeem voor uw website? Waarschijnlijk begrijpt u als geen ander dat de keuze voor het juiste CMS systeem medebepalend is voor het succes van uw website. Niets is vervelender dan het verkeerde CMS systeem kiezen met alle gevolgen van dien.

Er is een geval bekend waarbij een ondernemer allerlei freelance webdesigners en programmeurs inhuurde om zijn website in een bepaald CMS systeem te laten ontwikkelen. Daarbij heeft hij lukraak voor dat CMS systeem gekozen en dacht hij pas later na over de daadwerkelijke mogelijkheden die het betreffende CMS systeem biedt. Hij had de naam van het CMS systeem ooit eens ergens gehoord en dacht dat het CMS systeem voldoende mogelijkheden zou bieden voor wat hij wilde.

Pas laat in het project kwam de ondernemer erachter dat dit CMS systeem niet de mogelijkheden biedt die hij zoekt. Ondertussen had de ondernemer al 20.000 euro uitgegeven aan freelance webdesigners en programmeurs. Omdat er een omschakeling van het gekozen CMS systeem naar het beste CMS systeem voor zijn specifieke situatie (dat een heel ander CMS systeem bleek te zijn) moest plaatsvinden, moest de ondernemer nog eens 20.000 euro extra neerleggen om zijn geliefde website te laten ontwikkelen. Zonde van het geld!

Helaas is het bovenstaande geen uitzondering. Sommige ondernemers hebben zoveel geld verloren aan het kiezen van het verkeerde CMS systeem dat zij hun project vroegtijdig hebben moeten stoppen omdat het geld simpelweg op was. Ondernemers die stuk voor stuk hun dromen in rook hebben zien opgaan simpelweg omdat er op technisch vlak een verkeerde keuze werd gemaakt.

Om problemen te voorkomen is de keuze voor een CMS systeem doorgaans iets dat beter kan worden overgelaten aan de specialisten die de website voor u gaan bouwen. Wanneer u uw auto ergens laat repareren, wilt u immers ook liever de specialisten laten beslissen welke kabel of welk onderdeel vervangen moet worden. Zij hebben er immers meer verstand van dan u en het gaat uiteindelijk om uw veiligheid.

Bent u zich aan het oriënteren op het beste CMS systeem voor uw situatie en heeft u behoefte aan een ervaren sparringpartner, dan bent u bij Vrolijk Internet Services aan het juiste adres. Voor vrijblijvend advies kunt u contact opnemen via het telefoonnummer 070-4500145 of via het contactformulier.