Hoe maak ik een startpagina?

Een eigen startpagina maken is niet moeilijk. U leest hier wat de mogelijkheden zijn.

Er zijn een aantal websites waar u een startpagina kunt maken zonder dat dit geld kost. Een aanzienlijk deel van deze websites kunt u door middel van een eenvoudige zoekopdracht in Google vinden. De websites bevatten een formulier waarmee u zich kunt registreren als beheerder van een nieuwe startpagina.

Het aanmelden voor een nieuwe startpagina is een proces dat meestal zonder tussenkomst van een beheerder gebeurt. Vaak dient u via een link uw registratie te bevestigen. Deze link ontvangt u dan per e-mail. Wanneer uw registratie is bevestigd kunt u inloggen en een nieuwe startpagina aanmaken.

Een groot nadeel van een startpagina aanmaken op de website van derden is dat u geen controle over het voortbestaan van uw startpagina heeft. Er wordt bijvoorbeeld geen contract getekend voor een bepaalde periode. U heeft dus geen zekerheid. Met andere woorden: uw startpagina kan morgen zomaar verwijderd worden zonder dat duidelijk is waarom.

Wanneer u behoefte heeft aan enige vorm van zekerheid, dan is dat goed te begrijpen. Om die reden is het Startpagina Script in het leven geroepen. Daarmee kunt u een eigen startpagina website beginnen. Omdat u voor uw webhosting meestal een contract voor een bepaalde periode hebt, kan het niet zo zijn dat uw website morgen opeens verwijderd is. Zo heeft u een stuk meer zekerheid.

De kosten voor een eigen startpagina website zullen meevallen. De kosten voor het Startpagina Script zijn eenmalig. Voor dit script betaalt u slechts € 75,00 euro. Daarnaast zijn er jaarlijks terugkerende kosten voor uw webhosting, domeinnaam en een wildcard SSL certificaat (met een wildcard SSL certificaat hoeft u niet voor ieder subdomein een apart SSL certificaat aan te maken).

Wilt u het Startpagina Script aanschaffen, dan zet u het bestelproces in werking door op onderstaande knop te drukken. Nadat u het script heeft aangeschaft kunt u het direct downloaden. U ontvangt ook een e-mail met daarin een link naar de downloadpagina, zodat u het script op ieder willekeurig tijdstip (opnieuw) kunt downloaden. 

Koop nu voor € 75,00