Kennisbank

Advertentie website

Het opzetten van een goede advertentie website is een vak apart. Hier leest u hoe Vrolijk Internet Services u kan helpen met het opzetten van een succesvolle advertentie website, zodat u (extra) online inkomsten kunt genereren.

Bedrijf website

Wilt u graag meer klanten? Een website voor uw bedrijf is dan onmisbaar. Het is belangrijk om niet te wachten met het opzetten van een bedrijfswebsite. Hieronder leest u hoe u vandaag nog aan een mooie website voor uw bedrijf komt.

Bedrijf website maken

Een website voor het bedrijf wordt steeds belangrijker om klanten aan te trekken. Over het algemeen kunt u dan ook niet zonder bedrijfswebsite. Hier leest u waarom u een website voor het bedrijf nodig heeft en hoe u die kunt laten maken.

Blog maken op eigen website

Een blog maken op uw eigen website. Dat is een zeer goed idee. Met een goed blog trekt u nieuwe klanten aan en wordt de relatie met bestaande klanten sterker.

CMS systeem, wat is het?

De term "CMS systeem" valt regelmatig wanneer er wordt gesproken over websites en het beheren van websites. Wat is een CMS systeem en uit welke onderdelen bestaat een CMS systeem? U leest het hier.

Contact formulier PHP

Voor wie een eigen website heeft is een PHP contact formulier in veel gevallen onmisbaar. Of het nu om een zakelijke website gaat of om een hobby-website, een PHP contact formulier is een middel om bezoekers contact met u te laten opnemen.

Contactformulier PHP

Eén van de meest basale onderdelen van een website is het PHP contactformulier. Vooral voor bedrijven is het immers van belang dat potentiële klanten contact met u kunnen opnemen.

Content schrijven voor een website

Heeft u moeite met het schrijven van content voor een website? Lees dan snel verder!

Content schrijven voor uw website

Heeft u moeite met het schrijven van content voor uw website? Lees dan snel verder!

Content voor uw website

Heeft u content voor uw website nodig? U leest hier over de mogelijkheden.

Een eigen website

Een eigen website is voor veel ondernemers vandaag de dag niet meer weg te denken. Sinds steeds meer zaken online geregeld worden, zal de vraag "kan ik uw aanbod ook online bekijken?" ook regelmatig vallen. Staat u dan met een mond vol tanden, dan bestaat de kans dat u deze potentiële klant verliest.

Eigen website

Als ondernemer valt u de laatste tijd steeds meer buiten de boot wanneer u geen eigen website heeft. Potentiële klanten zoeken steeds vaker online naar producten en diensten. Verder valt de vraag of men het aanbod nog eens rustig online kan bekijken steeds vaker. Die vraag zou u graag met "ja" willen beantwoorden.

Eigen website beginnen

Het beginnen van een eigen website is iets dat menig ondernemer en hobbyist bezighoudt. Een eigen website beginnen is immers de ultieme manier om uw talenten dag en nacht te kunnen tonen aan de buitenwereld.

Freelance PHP programmeur gezocht

Bent u op zoek naar een freelance PHP programmeur? Lees dan snel verder. Bij Vrolijk Internet Services kunt u PHP diensten afnemen tegen fixed price tarief en op uurbasis.

Gastenboek PHP

Een PHP gastenboek is een uitstekende manier om aan de bezoekers van uw website te laten zien dat u hun feedback belangrijk vindt. Het geeft u de kans om uw website te verbeteren aan de hand van de feedback van uw bezoekers.

Het beste CMS systeem

Wat is nu precies het beste CMS systeem voor uw website? Voorkom verkeerde keuzes en kies voor het juiste CMS systeem.

Hoe maak ik content voor een website?

Zit u verlegen om content voor uw website? Hier leest u hoe u aan goede content voor uw website kunt komen. U krijgt tips om zelf goede content te maken en tips om dit te laten doen voor u.

Hoe maak ik een website?

Hoe maak ik een website? Een expert van Vrolijk Internet Services geeft antwoord!

Inlogsysteem PHP

Een inlogsysteem voor PHP kan ervoor zorgen dat alleen bevoegde gebruikers bepaalde delen van de website mogen aanpassen of bepaalde gegevens mogen inzien. Voor veel websites is een PHP inlogsysteem noodzakelijk.

Installatie van het content management systeem

Hier vindt u de stappen die uitgevoerd moeten worden om het content management systeem van Vrolijk Internet Services te installeren. Komt u er bij het uitvoeren van de stappen alsnog niet uit, dan raden wij u aan om contact met Vrolijk Internet Services op te nemen.

Onmiddellijk online verkopen met uw bedrijfswebsite

Als ondernemer houdt u zich het liefst bezig met uw kernactiviteiten. Zaken die bij het ondernemen komen kijken maar die niet uw kerntaken zijn, kunnen dan ook veel tijd in beslag nemen. Daarom kunt u deze zaken beter uitbesteden.

PHP agenda

Organiseert u evenementen of workshops en houdt u geïnteresseerden via een website op de hoogte hiervan? Een PHP agenda is dan het gewenste middel om geïnteresseerden over uw evenementen of workshops te informeren.

PHP contactformulier

Een uiterst belangrijk onderdeel van een website is het PHP contactformulier. Vooral wanneer uw website is gericht op commerciële activiteiten is het belangrijk dat het PHP contactformulier niet ontbreekt. Het is immers een manier waarop potentiële klanten contact met uw organisatie kunnen opnemen.

PHP inlogsysteem

Een PHP inlogsysteem is een essentieel onderdeel van de website. U wilt immers dat slechts bepaalde gebruikers onderdelen kunnen toevoegen, wijzigen of verwijderen. Onbevoegden of zelfs kwaadwilligen moeten buiten de deur worden gehouden.

Software ontwikkelaar gezocht

Wanneer u op zoek bent naar een software ontwikkelaar, dan bent u bij Vrolijk Internet Services aan het juiste adres. Vrolijk Internet Services ontwikkelt software op maat.

Uurtarief software ontwikkelaar

Hoe wordt het uurtarief van een software ontwikkelaar bepaald? U leest het hier. Verder leest u hoe u direct met een software ontwikkelaar in contact kunt komen.

Vakantie script

Met het vakantie script van Vrolijk Internet Services heeft u een krachtig script in handen om automomatisch uw reizen en vakanties online aan te bieden.

Vakantiescript

Met het vakantiescript van Vrolijk Internet Services wordt het kinderlijk eenvoudig om uw reizen en vakanties overzichtelijk online aan te bieden en zo een succesvolle speler te worden binnen de toerismebranche.

Wat is een CMS systeem?

Wat is een CMS systeem? Een vraag die geregeld voorbij komt. Hier wordt het uitgelegd.

Website bedrijf

De website voor het bedrijf is voor een groot deel van de ondernemers een terugkerend thema. Of u nu een starter bent die een nieuwe zakelijke website nodig heeft of een gevestigde ondernemer waarvoor onderhoud op de zakelijke website nodig is: het thema heeft vaak aandacht nodig.