Marktplaats CMS

Met het Marktplaats Script kunt u op een eenvoudige manier uw eigen advertentie website maken. Er is geen diepgaande kennis nodig van de techniek. U beheert uw website via een eenvoudig te bedienen beheeromgeving.

Bent u op zoek naar een CMS waarmee u uw eigen marktplaats website kunt beheren, dan biedt het Marktplaats Script een uitstekende oplossing. U heeft geen diepgaande kennis nodig van programmeren of websites maken om met dit script aan de slag te gaan.

Het is mogelijk om met het script inkomsten te genereren. U kunt namelijk per rubriek instellen of de plaatsing van een advertentie gratis is of dat er betaald moet worden. U kunt per categorie op uw website de prijs van de plaatsing van een advertentie instellen. De adverteerder kan op verschillende manieren betalen. Bijvoorbeeld via PayPal of iDEAL. Zodra er is betaald wordt de advertentie automatisch zichtbaar op uw advertentie website.

Het script is voorzien van een beheeromgeving waarmee u allerlei zaken kunt instellen. Bijvoorbeeld de kleuren van de verschillende onderdelen van uw advertentie website en hoelang een advertentie na het aanmaken zichtbaar blijft. U kunt de categorieën aanpassen. Het aanmaken, bewerken of verwijderen van een categorie is zeer eenvoudig. Het is mogelijk om met het script een advertentie website te maken voor een specifieke markt. Dus een online marktplaats voor bijvoorbeeld heftrucks of babyartikelen.

Het script is mobielvriendelijk. Dit betekent dat uw advertentie website er goed uit zal zien voor zowel de mobiele bezoekers als de bezoekers die een groot computerscherm gebruiken.

Bent u benieuwd geworden naar het Marktplaats Script, dan kunt u op de demo website advertentiescript.nl een kijkje nemen. Bent u dan overtuigd dat dit het script is dat u zoekt, dan kunt u het Marktplaats Script aanschaffen door op onderstaande knop te drukken. U komt dan op een scherm terecht waar u uw e-mailadres kunt achterlaten. Vervolgens krijgt u de mogelijkheid om te betalen. Na de betaling komt u meteen terecht op de downloadpagina met het script. Een link naar deze pagina ontvangt u ook per e-mail zodat u het script op een later tijdstip altijd (opnieuw) kunt downloaden.

Koop nu voor € 75,00