Marktplaats PHP script

Op deze website kunt u het Marktplaats PHP script kopen. Het script is modern, mobielvriendelijk en betaalbaar. Het is mogelijk om geld te verdienen met het Marktplaats PHP script. En u kunt het script na aanschaf gratis door Vrolijk Internet Services op uw webruimte laten installeren.

Wilt u een eigen marktplaats beginnen, dan kunt u dit op een simpele manier doen met het marktplaats PHP script van Vrolijk Internet Services. Wanneer u dit script gebruikt dan is het ook mogelijk om geld met uw eigen advertentie website te verdienen.

 

Eenvoudig een advertentie website maken

Het marktplaats PHP script stelt u in staat om een advertentie website maken zonder dat u verstand hoeft te hebben van programmeren of de opmaaktalen HTML en CSS. Verderop in dit artikel kunt u lezen hoe eenvoudig het is om een kleur op de advertentie website te wijzigen.

 

Geld verdienen met het Marktplaats PHP script

U kunt betaalde rubrieken aanmaken op uw advertentie website. Op het moment dat een adverteer op uw website een advertentie in een betaalde rubriek plaatst, dan zal hij een melding zien dat er betaald dient te worden voor de plaatsing. Hij krijgt direct de mogelijkheid om te betalen via een koppeling met de betaalprovider Mollie.

 

Koop nu voor € 75,00

 

Een mobielvriendelijke advertentie website

Het script is mobielvriendelijk. Dit betekent dat uw eigen advertentie website op het kleine scherm van een telefoon nog steeds duidelijk en leesbaar is. Vroeger werd er bij het maken van websites uitsluitend rekening gehouden met de afmetingen van een computermonitor. Tegenwoordig zal het grootste deel van de bezoekers de mobiele telefoon gebruiken om uw advertentie website te bezoeken.

 

Uw advertentie website is volledig aanpasbaar

Met het marktplaats PHP script krijgt u de beschikking over een beheeromgeving op uw advertentie website. Via deze beheeromgeving kunt u uw advertentie website eenvoudig aanpassen. U kunt bijvoorbeeld de kleuren van alle elementen op de website bepalen door ze simpelweg aan te klikken, waardoor u geen kennis van de kleurcodes hoeft te hebben. Het is een kwestie van aanklikken en klaar.

De categorieën die door het installatiescript worden aangemaakt, kunt u aanpassen. U kunt categorieën aanmaken, wijzigen en verwijderen. U kunt zowel hoofd- als subcategorieën aanmaken. Er zit geen limiet aan het aantal categorieën dat u op uw website kunt gebruiken. Per individuele categorie kunt u het geldbedrag dat u vraagt voor de plaatsing van een advertentie in die categorie, instellen.

 

Koop nu voor € 75,00