Marktplaats script download

Download hier het Marktplaats Script. Met dit script heeft u in een mum van tijd uw eigen advertentie website online.

Op deze website kunt u het Marktplaats Script downloaden. Dit is een script waarmee u zeer snel uw eigen marktplaats website online kunt hebben. Bij het script zit een uitgebreide beheeromgeving inbegrepen, waarmee u uw advertentie website volledig kunt aanpassen.

Een nieuwe adverteerder kan zich met behulp van een registratieformulier aanmelden op uw advertentie website. Met het eigen account dat de adverteerder daarmee aanmaakt, kan een adverteerder eenvoudig nieuwe advertenties plaatsen.

Wanneer u het Marktplaats Script gebruikt, kunt u op verschillende manieren geld verdienen aan uw advertentie website. U kunt betaalde rubrieken aanmaken, wat betekent dat de adverteerder aan u zal moeten betalen wanneer in een dergelijke rubriek een advertentie wordt aangemaakt. Bij een rubriek met contactadvertenties of een commerciële rubriek kunt u bijvoorbeeld een geldbedrag rekenen.

De adverteerder kan direct betalen via uw eigen advertentie website. Het Marktplaats Script ondersteunt de betaalproviders Mollie en DigiWallet / TargetPay. Dit betekent dat de adverteerder eenvoudig online kan betalen.

Zou u het Marktplaats Script graag in gebruik nemen, dan kunt u het script via de onderstaande knop aanschaffen. U kunt direct online betalen voor het script. Zodra de betaling is afgerond, komt u op een downloadpagina terecht. Ook ontvangt u een e-mail met een download link. Zo kunt u het script op een later tijdstip opnieuw downloaden wanneer dat nodig is.

Koop nu voor € 75,00