Marktplaats script kopen

Op deze website kunt u een modern Marktplaats script kopen. Met het Marktplaats script zet u binnen een handomdraai uw eigen advertentie website in elkaar.

Met het Marktplaats script dat op deze website te koop is, kunt u uw eigen advertentie website runnen. U installeert het script op uw webhosting pakket, waarna er direct een werkende advertentie website op uw webhosting pakket staat. De advertentie website wordt door het installatiescript gevuld met de categorieën zoals deze op de websites marktplaats.nl en speurders.nl te vinden zijn.

U kunt de categorieën naar eigen inzicht aanpassen. Wilt u dat de adverteerder betaalt voor de plaatsing van een advertentie in een bepaalde categorie, dan kunt u bij die categorie een prijs voor de plaatsing instellen. Na het aanmaken van de advertentie krijgt de adverteerder de melding te zien dat het om een betaalde rubriek gaat en krijgt hij de mogelijkheid om te betalen via ondere andere PayPal en iDEAL.

U kunt zich met uw advertentie website op een specifieke markt richten wanneer u dat wilt. De website is zo aan te passen dat deze binnen de betreffende branche past. Zo kunt u passende kleuren kiezen en de categorieën zo aanpassen dat deze betrekking op de branche hebben. Zo zal een website waar voornamelijk babyartikelen worden gekocht en verkocht, categorieën bevatten die op deze babyartikelen betrekking hebben. Denk aan drie aparte categorieën voor kinderwagens, babykleding en babyfoons.

Ziet u het zitten om met het Marktplaats script aan de slag te gaan, dan kunt u op de onderstaande knop drukken om het script aan te schaffen. Na het drukken op de knop wordt u om enkele gegevens gevraagd zoals uw e-mailadres. Daarna kunt u via deze website betalen. Is de betaling gelukt, dan wordt u meteen geleid naar een pagina waar u het Marktplaats script kunt downloaden. Een link naar deze pagina ontvangt u ook direct per e-mail. U kunt het script daarmee altijd opnieuw downloaden.

 

Koop nu voor € 75,00

 

Hieronder staan een aantal voordelen van het Marktplaats script:

Wilt u aan de slag gaan met het script, dan kunt u het script kopen via de onderstaande knop kopen. Wanneer u op de knop drukt, verschijnt er een formulier waar u onder andere uw e-mailadres kunt achterlaten. Daarna kunt u betalen. Bij een succesvolle betaling krijgt u vervolgens een pagina te zien waar u het script kunt downloaden.

Een link naar de downloadpagina van het Marktplaats Script ontvangt u ook per e-mail. Via deze link kunt u het script ook op een later tijdstip downloaden wanneer u dat wilt. Er zit geen maximum aan het aantal keer dat u de link kunt raadplegen. Mocht u het script dus op een later tijdstip opnieuw moeten downloaden, dan is dat geen enkel probleem.

Koop nu voor € 75,00