Marktplaats script te koop

Op de website die u momenteel bekijkt, wordt een modern Marktplaats Script verkocht. Daarmee kunt u in een mum van tijd uw eigen marktplaats website online hebben.

Met het marktplaats PHP script dat u op deze website kunt kopen, kunt u snel uw eigen marktplaats website in de lucht hebben. U heeft dan een volledig werkende advertentie website met een bijbehorende beheeromgeving. Met de beheeromgeving kunt u de hele advertentie website naar uw eigen smaak aanpassen.

Geld verdienen met uw eigen advertentie website is vrij gemakkelijk te doen. U kunt bijvoorbeeld betaalde categorieën aanmaken op uw advertentie website. Voor de plaatsing van een advertentie in een dergelijke categorie, zal moeten worden betaald door de adverteerder. Op deze manier kunt u vrij eenvoudig geld verdienen aan betaalde rubrieken.

Ook kunnen er allerlei aanvullende opties worden aangeboden op het moment dat er een advertentie op de website wordt geplaatst. Aan iedere optie kunt u een geldbedrag koppelen. Een adverteerder kan heel eenvoudig via uw advertentie website betalen voor deze opties. Er worden een aantal betaalproviders ondersteund.

Wilt u het marktplaats PHP script aanschaffen, dan kunt u op de onderstaande knop drukken. U kunt direct voor het script betalen. Na de betaling komt u meteen op een downloadpagina terecht. Daar kunt u het script downloaden. Ook ontvangt u een e-mail met een permanente download link. U kunt dan het script op een later tijdstip opnieuw downloaden, wanneer dat nodig is.

Koop nu voor € 75,00