Marktplaats site maken

Met het Marktplaats Script zet u eenvoudig een complete marktplaats website in elkaar, waarmee u online inkomsten kunt genereren. Met de bijgeleverde beheeromgeving kunt u de advertentie website aanpassen. Daarbij is het niet nodig om iets over websites maken of programmeren te weten.

Wilt u een advertentie website maken, dan is dat heel gemakkelijk te doen met het Marktplaats Script. Dit is een PHP script dat u met enkele simpele handelingen kunt installeren op uw webhosting pakket. Eventueel is er webhosting bij het script aan te schaffen wanneer u dat wilt. Dit kunt bij uw bestelling aangeven.

Op deze pagina kunt u voorbeelden zien van websites die met het Marktplaats Script zijn gemaakt. U bent niet gebonden aan de kleuren en rubrieken die tijdens de installatie van het script worden aangemaakt, maar heeft de complete vrijheid om uw marktplaats website naar uw eigen smaak in te richten.

Schaft u tevens webhosting voor het script aan bij Vrolijk Internet Services, dan zal Vrolijk Internet Services de installatie van het script kosteloos voor u uitvoeren op uw nieuwe webhosting pakket.

Maar ook wanneer u zelf reeds webhosting heeft aangeschaft, dan is het script eenvoudig op uw eigen webhosting pakket te installeren. De benodigde stappen worden uitvoerig in de handleiding beschreven, die u tevens op deze website kunt vinden.

Wilt u graag een advertentie website beginnen, wacht dan niet langer en druk op de onderstaande knop om aan de slag te gaan.

Koop nu voor € 75,00