Marktplaats website maken

Wilt u een marktplaats website oprichten waarop adverteerders eenvoudig hun eigen waren kunnen aanbieden? Vrolijk Internet Services levert een PHP script dat speciaal is ontwikkeld met het doel om u te ondersteunen bij het opzetten van uw eigen advertentie website. Met deze advertentie website kunt u inkomsten genereren.

 Het PHP script installeert een complete marktplaats website op uw hosting pakket. Na de installatie kan de advertentie website direct in gebruik worden genomen. Op uw eigen marktplaats website kunnen adverteerders eenvoudig een eigen account aanmaken. Met dit account kan een adverteerder één of meer advertenties op uw website plaatsen. De adverteerder kan bij iedere advertentie een aantal afbeeldingen plaatsen.

Met uw eigen marktplaats website kunt u op verschillende manieren geld verdienen. In eerste instantie kunnen er betaalde rubrieken worden aangemaakt. Wordt in een dergelijke rubriek een advertentie geplaatst, dan zal de adverteerder eerst moeten betalen voordat de advertentie zichtbaar wordt binnen de rubriek en op de website.

U kunt op deze pagina een aantal voorbeelden zien van websites die het Marktplaats Script gebruiken. Wilt u net als de vermelde klanten uw eigen marktplaats website beginnen? Druk dan op de onderstaande knop om het Marktplaats Script direct aan te schaffen.

Koop nu voor € 75,00

Niet alleen kunt u geld verdienen met betaalde rubrieken, ook kunt u zogeheten topadvertenties aanbieden. Topadvertenties staan een aantal dagen bovenaan het overzicht met een opvallende achtergrondkleur. U kunt voor topadvertenties verschillende varianten aanmaken en daarbij per variant het aantal dagen en de bijbehorende prijs instellen.

Daarnaast is het ook mogelijk om een geldbedrag te rekenen voor het weergeven van een telefoonnummer of website bij een advertentie. U kunt daarvoor aparte bedragen instellen via het beheerpaneel dat vanzelfsprekend bij het script zit inbegrepen.

Het Marktplaats Script biedt verder de mogelijkheid om op verschillende locaties banners te plaatsen. U kunt bijvoorbeeld bannerruimte verhuren of geld verdienen door middel van affiliate banners.

Het script zorgt ervoor dat de indeling van uw website wordt aangepast aan de grootte van het scherm waarmee de website op dat moment wordt bezocht. Dit betekent dat uw website altijd de juiste indeling heeft. Of u de website nu bezoekt op een computer, laptop, tablet of telefoon. De advertenties zullen bij alle schermformaten goed zichtbaar zijn en banners worden altijd op de juiste positie weergegeven.

Wilt u vandaag nog uw eigen marktplaats website maken? Druk dan op de onderstaande knop om direct in het bezit te komen van het Marktplaats Script.

Koop nu voor € 75,00