Nieuwe startpagina maken

Het maken van een nieuwe startpagina is niet heel lastig. Ook voor mensen zonder technische kennis is het prima te doen.

Het aanmaken van een nieuwe startpagina is niet heel moeilijk. U heeft verschillende mogelijkheden. Bij veel startpagina websites kunt u kosteloos een nieuwe startpagina maken. U zit bij sommige websites wel verbonden aan regels. Bijvoorbeeld een regel die bepaalt hoeveel links er minimaal op uw startpagina moeten staan. Het kan zijn dat uw nieuwe startpagina wordt verwijderd wanneer deze hier op een bepaalde datum niet aan voldoet.

Het komt ook voor dat een startpagina website er helemaal mee stopt of uw startpagina wordt verwijderd zonder dat u daarvan een bericht krijgt met de reden van verwijdering. Dit is natuurlijk jammer. U heeft immers toch tijd gestopt in het samenstellen van een nieuwe startpagina.

Wilt u voorkomen dat uw startpagina verdwijnt en het aanmaken voor niets geweest blijkt te zijn, dan kunt u ook zelf een nieuwe startpagina website beginnen. U bent dan zelf de baas over de gehele website. Wellicht denkt u dat hier veel technische kennis voor noodzakelijk is. Maar dat is niet het geval.

Met het Startpagina Script van Vrolijk Internet Services zet u op een eenvoudige wijze een startpagina website in elkaar. Het script is ontwikkeld voor mensen die niet veel technische kennis hebben. Met het script kunt u een onbeperkt aantal dochterpagina's aanmaken. Deze dochterpagina's worden automatisch gekoppeld aan een subdomein op uw website.

Ziet u dit wel zitten? Voor een bedrag van € 75,00 euro schaft u het script aan. Aanschaffen kan via deze link. Het bedrag dat u voor het script betaalt is niet heel hoog, wanneer u bedenkt u het script dan op een onbeperkt aantal websites mag installeren. Ook heeft het script een moderne lay-out, zodat uw dochterpagina's op zowel grote computerschermen als kleine schermen (zoals die van een mobiele telefoon of tablet) goed worden weergegeven.

Veel startpagina scripts van andere aanbieders zijn verouderd. Deze aanbieders hebben het script dan niet aangepast aan de eisen van deze tijd. Zo bieden deze scripts geen ondersteuning voor HTTPS, waardoor paginabeheerders bij dergelijke scripts ook niet veilig kunnen inloggen. Het Startpagina Script van Vrolijk Internet Services biedt deze ondersteuning wel, zodat paginabeheerders altijd veilig inloggen.

Vrolijk Internet Services helpt de beheerders van bestaande startpagina websites dan ook regelmatig met het omzetten van hun verouderde startpagina website naar het nieuwe script.

Dit nieuwe startpagina script schaft u aan door op de knop hieronder te drukken.

 

Koop nu voor € 75,00