Nieuwe startpagina

Het samenstellen van een nieuwe startpagina is prima te doen. Ook wanneer u geen technische kennis heeft.

Ook voor mensen die weinig tot geen technische kennis hebben is het samenstellen van een nieuwe startpagina prima te doen. Het idee achter startpagina's is namelijk dat het voor iedereen te doen moet kunnen zijn om een eigen linkpagina aan te maken.

Voor het samenstellen van een eigen startpagina kunt u zich simpelweg aanmelden bij een bestaande startpagina website. Op de voorpagina van de startpagina website vindt u vaak een aanmoediging voor het starten van een nieuwe startpagina. Meestal vindt u hierbij meteen een link naar het aanmeldformulier.

Het aanmaken van een nieuwe startpagina is over het algemeen gratis. Soms verschijnt er een advertentieblok (van bijvoorbeeld Google Adsense) op uw startpagina. Tegen betaling van een klein bedrag kan dit advertentieblok van uw startpagina worden verwijderd. Of u deze kosten wilt maken beslist u zelf.

Het is aan te raden om minimaal 30 links aan uw startpagina toe te voegen. Bij sommige startpagina websites wordt uw dochterpagina namelijk verwijderd wanneer u er te weinig links op heeft staan. Vaak staat dit wel in de huisregels van een website, maar u leest hier vrij snel overheen. Door altijd 30 links toe te voegen op een nieuwe startpagina loopt u niet het risico dat deze wordt verwijderd vanwege te weinig links.

 

Eigen startpagina website beginnen

Wilt u niet aan dergelijke regels vastzitten, dan is het ook mogelijk om een nieuwe startpagina website te beginnen. Dit is vrij eenvoudig te doen met Startpagina Script van Vrolijk Internet Services. Voor € 75,00 kunt u het script aanschaffen en installeren op een onbeperkt aantal websites. Het script werkt met PHP en MySQL. Deze zijn op bijna ieder webhosting pakket beschikbaar.

Door op de knop onderaan deze pagina te drukken, schaft u het Startpagina Script aan. De knop leidt u naar een formulier waar u uw e-mailadres (en eventueel al uw overige gegevens) kunt invullen. Uw e-mailadres is nodig om het script te kunnen leveren. U ontvangt via e-mail namelijk een link waarmee u het script te allen tijde (opnieuw) kunt downloaden.

Na een succesvolle betaling krijgt u meteen toegang tot het Startpagina Script. Op de website van Vrolijk Internet Services vindt u de stappen voor de installatie van het script. Lukt het niet? Vrolijk Internet Services installeert het script zonder extra kosten voor u op een webhosting pakket naar keuze.

Koop nu voor € 75,00