PHP agenda

Organiseert u evenementen of workshops en houdt u geïnteresseerden via een website op de hoogte hiervan? Een PHP agenda is dan het gewenste middel om geïnteresseerden over uw evenementen of workshops te informeren.

Wanneer u evenementen of workshops organiseert is een goede PHP agenda op uw website onmisbaar. Een mooie agenda waarbij duidelijk staat aangegeven op welke data men wat kan doen. Met handige doorkliklinks voor extra informatie en een mogelijkheid om direct tickets te bestellen.

Hoewel er allerlei standaardoplossingen voor een PHP agenda online te vinden zijn, is het vaak net niet wat u wilt. In veel gevallen staat het design van uw website al vast en past de PHP agenda die u online gratis kunt verkrijgen er toch niet helemaal in. Uiteindelijk heeft u dan toch allerlei aanpassingen nodig.

Wanneer het programmeren in PHP niet uw core business is kan het bouwen of aanpassen van een bestaande PHP agenda u veel tijd en frustratie kosten. Daarom biedt Vrolijk Internet Services u graag een helpende hand door u het werk uit handen te nemen. Of u nu het volledige werk uit handen wilt geven of slechts hulp nodig heeft bij het aanpassen van uw bestaande PHP agenda, wij kunnen u ondersteunen.

Wilt u meer weten over de diensten? Neem contact op via het contactformulier of bel naar 070-4500145.