Startpagina maken

Een startpagina maken kan snel en eenvoudig met het Startpagina Script van Vrolijk Internet Services.

Het Startpagina Script geeft u de mogelijkheid om een eigen startpagina website te beginnen, zonder dat u zelf hoeft te programmeren of verstand van de techniek hoeft te hebben. Via de beheeromgeving van het script kunt u op een simpele wijze dochterpagina's aanmaken. Dit zijn afzonderlijke linkpagina's die u een eigen subdomein kunt geven op uw startpagina website. Zo kunt u iedere dochterpagina rondom een specifiek thema inrichten.

Op iedere dochterpagina kunt u verschillende rubrieken aanmaken, waarbinnen u de links plaatst. Verder kunt u iedere rubriek voorzien van tekst. Per individuele dochterpagina kunt u de belangrijkste zoektermen opgeven.

Het is mogelijk om links te verkopen met het Startpagina Script. Daarbij kunt u zelf de prijs van een link op uw startpagina website instellen. De betaalproviders Mollie en Digiwallet / Targetpay worden ondersteund voor de betaling. Zodra de bezoeker heeft betaald en deze betaling is zonder problemen verlopen, wordt de aangemelde link automatisch door het script geplaatst. Zo kunt u op een vrij gemakkelijke manier inkomsten genereren met het Startpagina Script.

Koop nu voor € 75,00

U kunt op verschillende plekken banners plaatsen. Het is mogelijk om meerdere banners aan een bannerruimte te koppelen. Wanneer er meerdere banners aan een bannerruimte gekoppeld zijn, zal het Startpagina Script de banners automatisch afwisselen. Dit wordt ook wel bannerrotatie genoemd.

U kunt het script zo instellen dat bezoekers zich via uw website kunnen aanmelden als paginabeheerder. Ze krijgen dan een gebruikersaccount op uw startpagina website waarmee zij eenvoudig één of meer dochterpagina's kunnen aanmaken en beheren. Daarbij kunnen er naast links ook allerlei widgets op een startpagina worden geplaatst, zoals een nieuwsblokje, een blokje met vacatures of een weerkaart.

Wanneer u op de onderstaande knop drukt, dan kunt u uw gegevens achterlaten. Na het achterlaten van uw gegevens wordt u naar de betaalpagina geleid. Nadat u heeft betaald, kunt u de bestanden van het Startpagina Script direct downloaden. De downloadpagina komt na de betaling direct tevoorschijn. Ook ontvangt u een link naar de downloadpagina per e-mail.

Koop nu voor € 75,00