070-4500145 info@vrolijkinternetservices.nl
Vrolijk Internet Services
... maakt ondernemers vrolijk met een betaalbare en veilige website.

Vakantiescript

Met het vakantiescript van Vrolijk Internet Services wordt het kinderlijk eenvoudig om uw reizen en vakanties overzichtelijk online aan te bieden en zo een succesvolle speler te worden binnen de toerismebranche.

Consumenten dompelen vaak onder in diverse reisaanbiedingen, terwijl u graag uw reizen en vakanties overzichtelijk wilt houden.

Het vakantiescript van Vrolijk Internet Services is de enige tool die u nodig heeft. U hoeft slechts uw verkopers-ID in te voeren in het vakantiescript. Vervolgens krijgt u via uw verkopers-ID toegang tot het vakantie-aanbod van bekende grote reisaanbieders.

Alle vakanties van aangesloten reisaanbieders mag u zonder beperkingen op uw vakantie-website aanbieden. U kunt het vakantiescript zo instellen dat het meest recente vakantie-aanbod automatisch wordt bijgewerkt op uw website. U hoeft dus in geen enkel geval vakanties handmatig in te voeren wanneer u dat niet wilt.

Wanneer een bezoeker een vakantie via uw website boekt ontvangt u een commissie van de vakantie-aanbieder. De vakantie-aanbieder zorgt verder voor de feitelijke vakantie. Dit betekent dat u ook vakanties via uw website kunt verkopen en inkomsten kunt genereren wanneer u zelf op vakantie bent. Iedere maand worden de commissies van uw verkochte vakanties aan u uitbetaald.

Kiest u om uw reizen en vakantie-aanbod via Vrolijk Internet Services te laten verlopen, dan kiest u voor een bewezen systeem. Traditionele reisaanbieders zijn op technologisch vlak steeds meer ingehaald door het gemak dat het internet de consument biedt. De vraag is dan of u een traditionele reisaanbieder wilt zijn of juist mee wilt gaan in de mogelijkheden die het internet u biedt. Kiest u voor het laatste, dan kiest u voor de toekomst en dan kiest u voor het vakantiescript van Vrolijk Internet Services.

Twijfelt u nog? Via telefoonnummer 070-4500145 of het contactformulier kunt u meer informatie over het vakantiescript krijgen en een proefversie aanvragen.

Vrolijk Internet Services

 

Van Galenstraat 63

2518EN Den Haag

 

Telefoon: 070-4500145

E-mail: info@vrolijkinternetservices.nl

 

KVK nummer: 60774673

 

Contact opnemen