Wat is een CMS?

Met een CMS (content management systeem) kunt u de beheertaken van uw eigen website eenvoudig uitvoeren. Heeft u nog geen CMS, dan kunt u hier een betaalbaar CMS aanschaffen.

Het CMS dat u hier kunt downloaden, stelt u in staat om het beheer van uw eigen website op een hele simpele manier te doen. Omdat u bij het inrichten van uw website volledig wordt ondersteund door het CMS systeem, hoeft u geen technische kennis in huis te hebben. Op deze manier is het voor iedereen mogelijk om zelf een website in elkaar te zetten en deze website regelmatig uit te breiden met frisse content.

Tijdens het installeren van het CMS systeem op uw webhosting pakket, kunt u ervoor kiezen om een aantal voorbeeldpagina's te laten aanmaken. Hiermee heeft u alvast een structuur, waarbinnen u de pagina's kunt aanpassen zodat ze op uw doelgroep aansluiten. De kleuren van de website en de gebruikte lettertypen kunt u met het beheerpaneel van uw website eenvoudig wijzigen.

Wilt u uw eigen website commercieel inzetten, dan is dat geen enkel probleem met het CMS programma dat u hier kunt aanschaffen. Heeft u hulp nodig bij de installatie van het CMS, dan helpt Vrolijk Internet Services u graag.

Koop nu voor € 50,00