Website maken software

Hier kunt u professionele website maken software aanschaffen. U heeft geen kennis van HTML of programmeren nodig om de software te gebruiken.

Vandaag de dag is het niet meer nodig om kennis van HTML of programmeren te hebben om een professionele website te maken. Simpelweg omdat de website maken met software in de meeste gevallen voldoende is. In het geval van de website maken software van Vrolijk Internet Services worden beheerderstaken uitgevoerd via een afgeschermd gedeelte van de website. U kunt vanuit iedere plek ter wereld inloggen in de beheeromgeving en wijzigingen aan de website aanbrengen.

Kennis van HTML en CSS is niet nodig om de software te kunnen gebruiken. Maar ook voor mensen die wel kennis van HTML en CSS hebben, is de website maken software van Vrolijk Internet Services uiterst interessant. Want hoewel u niets hoeft te weten over deze opmaaktalen, is er voor mensen die deze kennis wel hebben een template editor geïntegreerd in de software. Hiermee kunnen de HTML en CSS code worden aangepast en kunt u de bestaande thema's helemaal naar wens maken.

De software om een website te maken is voorzien van een installatieprogramma. Wanneer u de bestanden van de software heeft overgezet naar uw webhosting pakket, kunt u dit installatieprogramma gebruiken voor het aanmaken van alle benodigde databasetabellen en het zetten van een aantal belangrijke instellingen. Dit installatieprogramma is simpel in het gebruik, zodat u binnen een mum van tijd uw eigen website online heeft.

Heeft u oor naar deze handige website maken software? Klik dan hier om de software aan te schaffen. De link leidt u naar het bestelscherm. In dit scherm kunt u uw gegevens achterlaten, waaronder uw e-mailadres. Na het invoeren van uw gegevens krijgt u de mogelijkheid om te betalen. Na de betaling ontvangt u per e-mail een link waarmee u de website maken software op ieder willekeurig tijdstip (opnieuw) kunt downloaden.

Lukt het niet met het installeren van de software? Dan installeert Vrolijk Internet Services de website maken software gratis voor u op een website naar keuze.

Koop nu voor € 50,00

Op de website van Vrolijk Internet Services is een online handleiding van de website maken software te vinden. U navigeert naar deze handleiding via het kopje "Handleidingen" in het menu bovenaan deze website. Kies vervolgens voor "Handleiding CMS" om de handleiding te lezen. De handleiding is bedoeld om het leren werken met de website maken software te ondersteunen. Zo weet u zeker dat u niets aanschaft waarvan u niet weet hoe het werkt.

De beheeromgeving bestaat uit een aantal onderdelen welke corresponderen met een onderdeel van uw website. Zo kunt u in het beheerscherm "Klanten" informatie invoeren die bedoeld is voor het klantenoverzicht op uw website. Tevens zijn de beheerschermen onderverdeeld in categorieën zodat u binnen het beheergedeelte snel naar het juiste scherm kunt navigeren.

Denk hierbij aan de categorie "Website inhoud" waar de beheerschermen voor het aanpassen van website inhoud staan. Of aan de categorie "Administratie" waar u producten en diensten kunt invoeren en bestellingen kunt inzien. De website maken software van Vrolijk Internet Services maakt het mogelijk om deze producten en diensten via uw website te verkopen en online betalingen te ontvangen.

De website maken software kost € [price-website-maken-software] euro. Voor dit bedrag mag u de software op al uw websites installeren.

Druk op de knop hieronder om de website maken software aan te schaffen.

Koop nu voor € 50,00