Website template kopen

Wilt u een website template kopen, dan is het CMS systeem van Vrolijk Internet Services aanschaffen een interessante optie. Bij dit CMS systeem zitten een aantal website templates die u op een simpele wijze kunt aanpassen.

Schaft u het CMS systeem van Vrolijk Internet Services aan, dan zitten bij dit systeem een aantal website templates. De website templates worden geleverd met voorbeeldkleuren, maar deze kleuren kunt u op een eenvoudige manier veranderen via de beheeromgeving van het CMS systeem. Wilt u op een betaalbare wijze aan website templates komen, dan is het zeker interessant om hiervoor het CMS systeem van Vrolijk Internet Services te kopen.

Niet alleen zitten er HTML website templates bij het CMS pakket, ook heeft u met de demo content die u kunt installeren een basis om mee te werken. Zo worden er een aantal pagina's geïnstalleerd op uw website die u kunt aanpassen, waaronder een contactpagina met een werkend contactformulier. Wanneer iemand het contactformulier invult, dan ontvangt u een e-mail met de in het formulier ingevulde gegevens.

U kunt het e-mailadres waarop u deze e-mails wilt ontvangen per individueel formulier instellen. Zo is het mogelijk om de verschillende formulieren op uw website aan verschillende afdelingen binnen uw bedrijf te koppelen. Iedere afdeling heeft dan een eigen e-mailadres om de ingevulde gegevens op te ontvangen.

 

Koop nu voor € 50,00

 

Andere onderdelen van uw website zijn met dit CMS pakket op eenzelfde wijze aan te passen. Zo is het aanmaken van een nieuwe pagina op uw website zeer gemakkelijk. Na het inloggen in het beheergedeelte navigeert u via het startscherm of via het hoofdmenu naar het juiste onderdeel. In dit onderdeel kunt u pagina's aanmaken, bewerken en verwijderen. Bent u bezig met een nieuwe pagina en wilt u dat de pagina nog niet zichtbaar is op de website, dan kunt u deze tussentijds opslaan totdat u besluit om de pagina te publiceren. Zo is het ook mogelijk om een pagina weer offline te halen zonder dat u de pagina hoeft weg te gooien. U kunt de pagina dan bijvoorbeeld aanpassen en opnieuw publiceren.

Een nieuwe pagina is met het CMS programma ook op een zeer eenvoudige wijze toe te voegen aan het navigatiemenu op uw website. Er is een onderdeel "Klanten" waar u de website, het logo en een korte beschrijving van uw klanten kunt beheren. Op de pagina "Klanten" wordt de ingevoerde informatie automatisch in de juiste opmaak getoond.

Het installeren van het CMS pakket is kinderspel. Er wordt een installatiescript meegeleverd dat het meeste werk voor u doet. De verschillende stappen van de installatie worden beschreven in de handleiding die u op de website van Vrolijk Internet Services kunt vinden. Mocht u het systeem niet zelf willen installeren, dan doet Vrolijk Internet Services dat kosteloos voor u.

U kunt op deze pagina meer informatie vinden over de eigenschappen en de mogelijkheden van het CMS pakket. Zou u het CMS systeem graag willen gebruiken, dan is het eenvoudig aan te schaffen via deze website. U kunt op de onderstaande knop drukken om het CMS systeem te kopen.

 

Koop nu voor € 50,00