Affiliate shop

Met het Affiliate Webshop script kunt u een affiliate shop starten. Daarmee kunt u geld verdienen met affiliate marketing, zonder dat u zelf iets hoeft te weten over websites maken of programmeren.

Wilt u een affiliate shop maken, dan is het niet nodig om het wiel opnieuw uit te vinden. Het Affiliate Webshop script bevat alle functies die uw affiliate shop nodig heeft, zodat u niet zelf hoeft te programmeren. Ook mensen die geen verstand van websites maken of programmeren hebben kunnen met het Affiliate Webshop script aan de slag gaan en een affiliate shop beginnen.

Het Affiliate Webshop script is ontwikkeld in de scripttaal PHP en kan eenvoudig op een webhosting pakket worden geïnstalleerd. Tijdens de installatie kiest u de gebruikersnaam en het wachtwoord waarmee u wilt kunnen inloggen in de beheeromgeving. Vanuit de beheeromgeving kan uw affiliate shop eenvoudig naar uw smaak worden ingericht.

Met het Affiliate Webshop script kan het productaanbod automatisch worden bijgewerkt met behulp van productfeeds. Productfeeds zijn bestanden met productinformatie die periodiek kunnen worden opgehaald en verwerkt door uw affiliate shop. Zo is het productaanbod altijd actueel.

Het Affiliate Webshop script kan productfeeds verwerken van de onderstaande affiliate netwerken:

Heeft u geen verstand van programmeren of websites maken, dan is het Affiliate Webshop script voor u ideaal. Maar ook wanneer u enigszins verstand van de techniek heeft en niet zelf het wiel opnieuw wilt uitvinden, biedt het Affiliate Webshop script een uitkomst.

Met de onderstaande knop schaft u het Affiliate Webshop script aan.

Koop nu voor € 75,00