Klanten

Interwens.NL

Voor Interwens heeft Vrolijk Internet Services de startpagina website https://www.jouwthema.nl omgezet naar het Startpagina Script van Vrolijk Internet Services. De website jouwthema.nl maakte eerst gebruik van het verouderde Startpagina V2 script.

Door gebruik te maken van het Startpagina Script van Vrolijk Internet Services is de website jouwthema.nl nu "responsive". Dit betekent dat de website er nu ook op kleine schermen (zoals op mobiele telefoons en tablets) goed uitziet. Dit was met het oude script niet het geval.

Het verouderde Startpagina V2 script ondersteunt geen HTTPS / SSL. Door te kiezen voor het Startpagina Script van Vrolijk Internet Services kan Interwens nu gebruik maken van HTTPS / SSL en kunnen paginabeheerders veilig inloggen. 

Vrolijk Internet Services heeft de database van het oude script geïmporteerd in de database van het nieuwe script. Het gaat om 1100 dochterpagina's en 522 paginabeheerders welke zijn overgezet.

Wilt u ook uw oude startpagina importeren in het nieuwe script, dan kunt u contact met Vrolijk Internet Services opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Bezoek de website van Interwens.NLInterwens.NL