Affiliate site beginnen

Een affiliate site beginnen zonder dat u iets hoeft te weten over programmeren of websites maken. Dat is eenvoudig te doen met het Affiliate Webshop script van Vrolijk Internet Services dat u hier kunt aanschaffen.

Met het Affiliate Webshop script kunt u op een gemakkelijke wijze uw eigen affiliate site beginnen. Het Affiliate Webshop is voorzien van een beheeromgeving waarmee u uw website helemaal naar wens kunt inrichten. Zo kunt u in de beheeromgeving het navigatiemenu wijzigen en de kleuren instellen van de verschillende onderdelen binnen uw affiliate site.

U kunt productfeeds toevoegen van de volgende affiliate netwerken:

Wanneer er in een feed meerdere rubrieken worden gebruikt, kunt u iedere afzonderlijke rubriek binnen de feed koppelen aan een rubriek op uw affiliate site.

De productfeeds worden periodiek opgehaald en ingelezen, waarbij de producten automatisch aan uw affiliate site worden toegevoegd. Het is dus niet nodig om handmatig producten toe te voegen. U kunt zelf instellen hoe vaak de productfeeds moeten worden ingelezen en hoe vaak het productaanbod moet worden bijwerkt.

Zou u graag op een gemakkelijke manier uw eigen affiliate site beginnen, dan kunt u het Affiliate Webshop script aanschaffen via de onderstaande knop.

Koop nu voor € 75,00