Affiliate site

Het Affiliate Webshop script geeft u de mogelijkheid om geld te verdienen met uw eigen affiliate site. Het aanbod op uw affiliate site kan daarbij automatisch actueel gehouden worden.

Een affiliate site beginnen wordt eenvoudig met het Affiliate Webshop script. Dit script stelt een beheerpaneel beschikbaar waarmee u eenvoudig het beheer van uw affiliate site kunt doen. U kunt daarbij uw affiliate shop indelen in categorieën en subcategorieën.

Het Affiliate Webshop script maakt het mogelijk om productfeeds van de affiliate netwerken Daisycon, TradeTracker en TradeDoubler periodiek in te laden. Zo wordt het aanbod op uw affiliate site actueel gehouden zonder dat u handmatig producten hoeft toe te voegen of bij te werken.

U kunt de afzonderlijke categorieën die in de productfeeds worden gebruikt koppelen aan uw eigen categorieën. Zo heeft u zelf de controle over hoe producten binnen uw affiliate shop zijn ingedeeld.

Het beheerpaneel stelt u verder in staat om de vormgeving van uw affiliate site te wijzigen. Via het paneel kiest u voor de afzonderlijke onderdelen op uw affiliate site de gewenste kleuren. De affiliate site is zo aan te passen naar uw eigen smaak.

Wilt u ook geld verdienen met affiliate marketing? Met het Affiliate Webshop script haalt u alle functies in huis die u daarvoor nodig heeft.

Druk op de onderstaande knop om het script aan te schaffen.

Koop nu voor € 75,00