Affiliate website opzetten

Het affiliate script van Vrolijk Internet Services wordt geleverd met een afgeschermde omgeving waarmee u eenvoudig wijzigingen kunt aanbrengen.

Een affiliate website geeft u de mogelijkheid om als tussenpersoon te fungeren bij de online promotie en verkoop van producten. Als de bezoeker wil overgaan tot de aanschaf van een product op uw affiliate site, kan hij gebruik maken van een affiliate link om naar de website van de verkoper te navigeren. Op die website kan de bezoeker het product aanschaffen. Bij het klikken op de affiliate link wordt een code doorgegeven die is gekoppeld aan u als affiliate partner. Hierdoor kan een affiliate vergoeding aan u toegekend wanneer er een product wordt verkocht.

Het affiliate script van Vrolijk Internet Services wordt geleverd met een afgeschermde omgeving waarmee u eenvoudig wijzigingen kunt aanbrengen. Zo kan uw affiliate site in rubrieken worden ingedeeld met het script. Ook kunt u een productfeeds gebruiken om meerdere producten in één keer toe te voegen binnen een rubriek. Productfeeds kunnen geautomatiseerd en periodiek worden opgehaald, zodat er automatisch nieuwe producten aan uw affiliate website toegevoegd kunnen worden.

Met de beheeromgeving kunt u de website volledig naar wens aanpassen. De kleuren van de verschillende onderdelen van uw website kunt u aanpassen via de beheeromgeving. Ook kunt u banners aan uw website toevoegen. Daarbij kunt u zowel banners uploaden als aangepaste code voor banners invoeren.

Zodra u het script heeft gekocht, zult u toegang krijgen tot de downloadpagina. Hier kunt u de bestanden van het script downloaden, zodat u het script kunt installeren op uw webhosting pakket. Ook ontvangt u een e-mail met een link naar deze pagina, zodat u de bestanden ook op een later moment kunt downloaden als u dat wilt.

Heeft u nog geen webhosting voor uw affiliate website dan kunt u deze direct samen met het affiliate script aanschaffen. Vrolijk Internet Services zal het script voor u op uw nieuwe webhosting pakket installeren, zodat u direct de beschikking krijgt over uw eigen affiliate website.

Koop nu voor € 75,00