Affiliate website starten

Koop hier het affiliate script waarmee u eenvoudig een affiliate website kunt starten.

Wanneer u geld verdient met affiliate marketing, dan treedt u op als tussenpersoon bij de online promotie en verkoop van producten. Om geld met affiliate marketing te kunnen verdienen, is het handig om een eigen website te hebben waarop u de producten kunt promoten. Heeft u nog geen affiliate website, dan kunt u een affiliate website starten met behulp van het script dat u hier kunt aanschaffen.

Om uw eigen affiliate website te kunnen beheren wordt het script geleverd met een afgeschermde beheeromgeving. U kunt dan als beheerder inloggen met uw eigen gebruikersnaam en wachtwoord. Als beheerder kunt u uw website heel eenvoudig wijzigen. Zo kunt u via de beheeromgeving de kleuren van uw website veranderen of kunt u banners aan uw affiliate site toevoegen.

De producten worden ingedeeld in rubrieken. Deze rubrieken kunt u via de beheeromgeving heel gemakkelijk aanmaken. U kunt feeds van de affiliate netwerken Daisycon, TradeTracker en Tradedoubler gebruiken om producten aan uw affiliate website toe te voegen. Daarbij kunt u de rubrieken van de feeds aan uw eigen rubrieken koppelen. Een nieuw product wordt dan automatisch in de juiste rubriek geplaatst. 

Via de onderstaande knop schaft u het affiliate script aan. Als u het script heeft aangeschaft, zult u meteen toegang tot de downloadpagina krijgen. Daar kunt u de bestanden van het script downloaden, zodat u het script kunt installeren op uw webhosting pakket. Ook zult u een e-mail met een link naar de downloadpagina ontvangen, zodat het ook mogelijk is om de bestanden op een later tijdstip te downloaden.

Wanneer u nog geen webhosting voor uw affiliate site heeft dan is dat geen probleem. U kunt de webhosting direct samen met het script aanschaffen. Vrolijk Internet Services zal het script dan op uw nieuwe webhosting pakket installeren, zodat u direct aan de slag kunt met uw affiliate site.

Koop nu voor € 75,00