Bouwen van een website

Voor het bouwen van een website heeft u verschillende mogelijkheden. Hier leest u er meer over.

Voor het bouwen van een website heeft u verschillende mogelijkheden. U kunt het CMS systeem van Vrolijk Internet Services kopen en zelf volledig uw website met behulp van het CMS systeem opbouwen. Ook kunt u Vrolijk Internet Services de website laten vullen met content. Mocht er programmeerwerk nodig zijn omdat u graag bepaalde functionaliteiten bovenop het CMS systeem wilt hebben, dan kunt u dit ook door Vrolijk Internet Services laten bouwen.

U kunt zelfstandig aan de slag gaan in de beheeromgeving van het CMS systeem, maar het is ook mogelijk om een deel van de werkzaamheden te laten uitvoeren door Vrolijk Internet Services.

Vrolijk Internet Services zal het CMS systeem als basis gebruiken bij het bouwen van uw website. Uw website wordt zo in elkaar gezet dat u een instelling later zelf eenvoudig kunt aanpassen.

Wilt u dat Vrolijk Internet Services bepaalde content op uw website plaatst, dan kan Vrolijk Internet Services dat voor u doen. U kunt content aanleveren in bijvoorbeeld een Word document of een PDF bestand, maar als u wilt dat er content van een bestaande website wordt geïmporteerd, dan is dat ook mogelijk.

Het kostenplaatje zal altijd gemaakt worden aan de hand van het aantal uren dat er in de werkzaamheden wordt gestoken. U wordt dan ook uitgenodigd om contact met Vrolijk Internet Services op te nemen via het contactformulier of via het telefoonnummer 070-4500145.