CMS systeem website

Met het CMS systeem van Vrolijk Internet Services kunt u gemakkelijk uw website beheren zonder iets over de techniek te hoeven weten.

Het CMS systeem van Vrolijk Internet Services maakt het gemakkelijk om uw website te beheren. De beheerderstaken voert u uit in een speciaal gedeelte van de website. Dit gedeelte is de beheeromgeving van het CMS pakket. Deze beheeromgeving is zo in elkaar gezet dat u er eenvoudig mee uit de voeten kan.

Taken die u in de beheeromgeving uitvoert zijn bijvoorbeeld:

Voor de toegang tot deze beheeromgeving kunt u tijdens de installatie een gebruikersnaam en een wachtwoord instellen. Dit om ervoor te zorgen dat anderen wel uw website kunnen bezoeken, maar niet bij de beheeromgeving komen zonder de juiste gebruikersnaam en het juiste wachtwoord te kennen.

Eén van de voordelen van het CMS programma is dat u beheerderstaken op een centrale plek kunt uitvoeren. Maakt u geen gebruik van een CMS programma, dan zult u met losse HTML bestanden moeten werken. Hiervoor is ten eerste enige kennis van HTML vereist. Ten tweede zal een wijziging van een onderdeel dat op meerdere pagina's terugkomt, tot gevolg hebben dat er in meer dan één bestand een aanpassing nodig is. Met het CMS pakket van Vrolijk Internet Services hoeft u de aanpassing slechts op één plek te doen.

Een ander voordeel is vooral interessant wanneer u commerciële bedoelingen heeft met uw website of donaties wilt ontvangen. Het is met het CMS pakket van Vrolijk Internet Services een stuk eenvoudiger om online betalingen te ontvangen dan met andere CMS systemen. Dit komt omdat deze functionaliteit na de installatie direct beschikbaar is. Bij een groot aantal andere CMS pakketten dient u voor het ontvangen van betalingen een uitbreiding te installeren.

Bent u enthousiast geworden en wilt u het CMS systeem in gebruik nemen, dan ontvangt u voor € 50,00 een link waarmee u het CMS systeem te allen tijde kunt downloaden. Om het CMS systeem aan te schaffen drukt u op de knop hieronder.

 

Koop nu voor € 50,00