18+ melding instelbaar per categorie

Het PHP script heeft de optie om een 18+ waarschuwing te tonen wanneer de bezoeker de website voor de eerste keer bezoekt. Deze melding kunt u voor de gehele website in- of uitschakelen. De uitbreiding "18+ melding instelbaar per categorie" maakt het mogelijk om per categorie aan te geven of een 18+ melding getoond moet worden. Ook kan per afzonderlijke categorie de tekst van de 18+ melding worden ingesteld.

Vanuit de beheeromgeving schaft u deze uitbreiding aan voor € 17,50

Scripts

Deze uitbreiding is beschikbaar voor de onderstaande scripts.

Affiliate Webshop

Met het Affiliate Webshop script van Vrolijk Internet Services kunt u geld verdienen met de verkoop van affiliate producten, zonder dat u iets hoeft te weten over websites maken of programmeren. De functies die nodig zijn voor een affiliate webshop zitten in het script.

PHP Webshop

Met het PHP Webshop script van Vrolijk Internet Services haalt u een complete oplossing in huis voor het maken van uw eigen webwinkel. Het script kan aan verschillende betaalproviders worden gekoppeld.

Marktplaats Script

Met het Marktplaats Script zet u in een handomdraai uw eigen advertentie website in elkaar. Adverteerders kunnen zich registreren en advertenties plaatsen. Daarbij kunt u een geldbedrag vragen voor verschillende opties die u met uw advertentie website kunt aanbieden. Zo kunt u geld verdienen met uw eigen advertentie website.