Formulier "Artikel plaatsen"

In prijs verlaagd
Met deze uitbreiding kunnen bezoekers via een formulier artikelen plaatsen op de websites waarop u de blog uitbreiding heeft geïnstalleerd. Ook kunt u credit pakketten aanbieden. Gebruikers krijgen een account op uw website, waarbinnen zij artikelen kunnen plaatsen met deze credits.

De ingevulde waarden binnen het formulier "Artikel plaatsen" worden tussentijds opgeslagen, zodat de waarden niet verloren gaan wanneer de bezoeker de pagina met het formulier verlaat. Wanneer het artikel nog niet definitief is geplaatst, dan zullen de opgeslagen waarden opnieuw zijn ingevuld wanneer de bezoeker terugkeert naar de pagina met het formulier. De kans dat de bezoeker afhaakt, wordt daardoor kleiner.

Een Nederlandstalig, Engelstalig en Duitstalig formulier zijn via een aparte URL op te vragen voor de bezoeker en ook kan de bezoeker de taal van het formulier kiezen binnen het formulier zelf.

U vindt een voorbeeld op backlinker.eu
In prijs verlaagd: Van € 125,00 voor € 75,00

 

Scripts

Deze uitbreiding is beschikbaar voor de onderstaande scripts.

Startpagina Script

Met het Startpagina Script maakt u eenvoudig een linkoverzicht. U hoeft niets te weten over websites maken of programmeren. U kunt geld verdienen met het verkopen van links, waarbij de link na de betaling automatisch wordt geplaatst. Ook kunnen bezoekers hun eigen dochterpagina aanmaken en zo hun favoriete links plaatsen.