Meertalige website / Vertalingen

Met deze uitbreiding kunt u extra talen in het systeem aanmaken en per taal een vertaling toevoegen van de verschillende meldingen binnen het script. Ook kunt u voor iedere taal een vertaling toevoegen van alle items in het navigatiemenu. Gebruikers kunnen in hun account de voorkeurstaal instellen.

Vanuit de beheeromgeving schaft u deze uitbreiding aan voor € 17,50

Scripts

Deze uitbreiding is beschikbaar voor de onderstaande scripts.

Bedrijvengids Script

Het Bedrijvengids Script van Vrolijk Internet Services geeft u de mogelijkheid om geld te verdienen met uw eigen online bedrijvengids. Bedrijven kunnen zich aanmelden en een vermelding binnen uw bedrijvengids kopen.

PHP Webshop

Met het PHP Webshop script van Vrolijk Internet Services haalt u een complete oplossing in huis voor het maken van uw eigen webwinkel. Het script kan aan verschillende betaalproviders worden gekoppeld.

Marktplaats Script

Met het Marktplaats Script zet u in een handomdraai uw eigen advertentie website in elkaar. Adverteerders kunnen zich registreren en advertenties plaatsen. Daarbij kunt u een geldbedrag vragen voor verschillende opties die u met uw advertentie website kunt aanbieden. Zo kunt u geld verdienen met uw eigen advertentie website.

Startpagina Script

Met het Startpagina Script maakt u eenvoudig een linkoverzicht. U hoeft niets te weten over websites maken of programmeren. U kunt geld verdienen met het verkopen van links, waarbij de link na de betaling automatisch wordt geplaatst. Ook kunnen bezoekers hun eigen dochterpagina aanmaken en zo hun favoriete links plaatsen.

Content Management Systeem

Met het Content Management Systeem (CMS) van Vrolijk Internet Services wordt het beheren van uw eigen website kinderspel.