Overzicht van de laatste blogberichten in de footer

Met deze uitbreiding voegt u een overzicht van de laatste blogberichten toe in de footer. U kunt daarbij zelf instellen in welke kolom het overzicht zichtbaar is. Het is met deze uitbreiding mogelijk om specifieke categorieën te kiezen waarvan de overzichten worden getoond en zo kunt u verschillende overzichten (van verschillende categorieën) verspreiden over de footer kolommen. Het aantal laatste blogberichten dat wordt getoond in het overzicht, kan per "Laatste berichten" blokje worden ingesteld.

Vanuit de beheeromgeving schaft u deze uitbreiding aan voor € 8,75

 

Scripts

Deze uitbreiding is beschikbaar voor de onderstaande scripts.

Bedrijvengids Script

Het Bedrijvengids Script van Vrolijk Internet Services geeft u de mogelijkheid om geld te verdienen met uw eigen online bedrijvengids. Bedrijven kunnen zich aanmelden en een vermelding binnen uw bedrijvengids kopen.

Affiliate Webshop

Met het Affiliate Webshop script van Vrolijk Internet Services kunt u geld verdienen met de verkoop van affiliate producten, zonder dat u iets hoeft te weten over websites maken of programmeren. De functies die nodig zijn voor een affiliate webshop zitten in het script.

PHP Webshop

Met het PHP Webshop script van Vrolijk Internet Services haalt u een complete oplossing in huis voor het maken van uw eigen webwinkel. Het script kan aan verschillende betaalproviders worden gekoppeld.

Marktplaats Script

Met het Marktplaats Script zet u in een handomdraai uw eigen advertentie website in elkaar. Adverteerders kunnen zich registreren en advertenties plaatsen. Daarbij kunt u een geldbedrag vragen voor verschillende opties die u met uw advertentie website kunt aanbieden. Zo kunt u geld verdienen met uw eigen advertentie website.

Content Management Systeem

Met het Content Management Systeem (CMS) van Vrolijk Internet Services wordt het beheren van uw eigen website kinderspel.