Plaats de actieknoppen boven de advertentie-omschrijving

In prijs verlaagd
Deze uitbreiding plaatst de knop "Reageren" samen met andere belangrijke actieknoppen zoals "Bieden" en "Favoriet toevoegen" boven de advertentie-omschrijving. Zo komt de knop sneller in beeld bij de bezoeker en zal de bezoeker sneller tot actie overgaan.
In prijs verlaagd: Van € 17,50 voor € 8,75

Scripts

Deze uitbreiding is beschikbaar voor de onderstaande scripts.

Affiliate Webshop

Met het Affiliate Webshop script van Vrolijk Internet Services kunt u geld verdienen met de verkoop van affiliate producten, zonder dat u iets hoeft te weten over websites maken of programmeren. De functies die nodig zijn voor een affiliate webshop zitten in het script.

PHP Webshop

Met het PHP Webshop script van Vrolijk Internet Services haalt u een complete oplossing in huis voor het maken van uw eigen webwinkel. Het script kan aan verschillende betaalproviders worden gekoppeld.

Marktplaats Script

Met het Marktplaats Script zet u in een handomdraai uw eigen advertentie website in elkaar. Adverteerders kunnen zich registreren en advertenties plaatsen. Daarbij kunt u een geldbedrag vragen voor verschillende opties die u met uw advertentie website kunt aanbieden. Zo kunt u geld verdienen met uw eigen advertentie website.