Contact formulier PHP

Voor wie een eigen website heeft is een PHP contact formulier in veel gevallen onmisbaar. Of het nu om een zakelijke website gaat of om een hobby-website, een PHP contact formulier is een middel om bezoekers contact met u te laten opnemen.

Een contact formulier is natuurlijk één van de meest basale zaken van uw website. Zowel voor bedrijven als particulieren is het opbouwen van nieuwe relaties vaak een belangrijke drijfveer achter de online aanwezigheid. Wanneer uw website dan geen duidelijk contact formulier bevat schiet u mogelijk uw doel voorbij.

Omdat er ook mensen bestaan die in het begin graag alleen per e-mail contact opnemen is het vermelden van alleen een telefoonnumer op uw zakelijke website absoluut onvoldoende. Vooral wanneer u alleen een mobiel telefoonnummer kunt vermelden omdat u bijvoorbeeld een startende ondernemer bent, kunnen mogelijke klanten de voorkeur hebben voor e-mail contact.

Het bouwen van een PHP contact formulier kan u echter veel hoofdpijn bezorgen wanneer dit niet uw vakgebied is. Er zijn zelfs gevallen bekend waarbij de ondernemer zelf het contact formulier in elkaar probeerde te klussen om zo kostenbesparend te werken, maar hier uiteindelijk urenlang mee bezig was en als klap op de vuurpijl alsnog externe expertise moest inhuren!

Vrolijk Internet Services wil u graag ondersteunen bij het opzetten van een goed contact formulier. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van het content management systeem waarin een kant-en-klaar PHP contact formulier zit. Maar ook wanneer u zelf al op weg bent en daarbij wat extra hulp nodig heeft, kunt u gebruik maken van onze expertise. Het enige dat u hoeft te doen is ons eigen contactformulier invullen of bellen met 085 060 2113. U wordt vervolgens door een medewerker van Vrolijk Internet Services te woord gestaan om de mogelijkheden te bespreken.