De zakelijke website

Bij het starten van een bedrijf verdient ook de zakelijke website aandacht. De zakelijke website is immers het online visitekaartje van uw nieuwe bedrijf. Op deze pagina leest u hoe u een zakelijke website kunt (laten) maken.

 

De zakelijke website zelf maken

De zakelijke website zelf maken is niet lastig. Er zijn tegenwoordig tools waarmee u zonder verstand van websites maken of programmeren toch zelf een zakelijke website kunt maken. Voorbeelden van dergelijke tools zijn de verschillende CMS systemen die u kunt gebruiken om uw zakelijke website op te zetten.

Een CMS systeem is een stukje software dat u installeert op uw webhosting pakket. Zodra het CMS systeem is geïnstalleerd, kunt u via een speciale link bij het inlogscherm van de beheeromgeving van uw website komen. U kunt inloggen met het beheerdersaccount dat tijdens de installatie van het CMS systeem voor u wordt aangemaakt.

Bij Vrolijk Internet Services kunt u een CMS systeem kopen waarmee u gemakkelijk uw website zelf kunt bouwen. Stelt u zelf uw website samen, dan bespaart u daarmee kosten. Omdat u met het CMS systeem uit een aantal thema's kunt kiezen en binnen het thema de kleuren kunt aanpassen, hoeft u in principe geen webdesigner in te huren. Er zijn diverse websites waarmee u passende kleuren bij elkaar kunt sprokkelen, die u vervolgens op uw website kunt gebruiken. Een designer zal vaak een zelfde soort website gebruiken voor het bepalen van het kleurschema.

Via de beheeromgeving voegt u eenvoudig pagina's toe aan uw website en is ook het plaatsen van een pagina in het navigatiemenu een fluitje van een cent. Zo kunt u zelf uw website bouwen. Is dit wat u graag wilt, dan kunt u het CMS systeem kopen door op de onderstaande knop te drukken.

 

Koop nu voor € 50,00

 

De zakelijke website laten maken

Wilt het maken van de zakelijke website toch uitbesteden, dan kunt u uw zakelijke website door Vrolijk Internet Services laten maken. Een zinnige kosteninschatting kan in dat geval pas worden gemaakt wanneer Vrolijk Internet Services uw wensen samen met u heeft doorgesproken. Wanneer uw wensen in kaart zijn gebracht, kan worden ingeschat hoeveel uur Vrolijk Internet Services bezig zal zijn met het bouwen van uw zakelijke website en wat de kosten hiervan zullen zijn.

U contact opnemen via het contactformulier of via het telefoonnummer 070-4500145 om uw situatie met een medewerker van Vrolijk Internet Services te bespreken.