Een webwinkel beginnen

Een webwinkel begint u eenvoudig met behulp van het PHP Webshop script van Vrolijk Internet Services. Via een beheerpaneel voegt u de verschillende producten toe aan uw website en beheert u de voorraad.

Wanneer u het PHP Webshop script van Vrolijk Internet Services aanschaft, haalt u daarmee een complete webshop oplossing in huis voor het maken van uw eigen webwinkel. U kunt in het beheerpaneel op een zeer eenvoudige wijze een product aan uw webshop toevoegen en varianten aanmaken voor bijvoorbeeld verschillende kleuren van het product.

Per variant kunt u opgeven hoeveel stuks u in uw voorraad heeft. De attributen waarmee de varianten worden samengesteld, kunt u zelf aanmaken. Zo kunt u het attribuut "Kleur" aanmaken en de mogelijke waarden toevoegen via het beheerpaneel. Voor kleding kunt u bijvoorbeeld een attribuut "Maat" toevoegen aan uw webshop. U kunt dan vervolgens in het beheerscherm voor voorraadbeheer aangeven hoeveel stuks u van iedere maat in uw voorraad heeft.

Bij een bestelling betaalt de bezoeker meteen online. U kunt het script aan zowel Mollie als Digiwallet / TargetPay koppelen. Zodra de klant voor de bestelling heeft betaald, ontvangt u een e-mail met daarin een overzicht van de bestelde artikelen.

Ziet u het wel zitten om uw eigen webwinkel te beginnen met behulp van het script? Via de onderstaande knop heeft u het PHP Webshop script binnen enkele minuten in uw bezit.

Koop nu voor € 75,00