Eigen startpagina samenstellen

Een eigen startpagina samenstellen is met het Startpagina Script van Vrolijk Internet Services een fluitje van een cent.

Met het Startpagina Script kunt u een eigen startpagina website op touw zetten, zonder dat u verstand van de techniek hoeft te hebben. Het script maakt het mogelijk om zogeheten dochterpagina's aan te maken. Dat zijn pagina's op uw startpagina website die hun eigen subdomein hebben en die meestal zijn ingericht rondom een specifiek thema. Denk bijvoorbeeld aan het thema "sport". Op de dochterpagina "sport" komen dan voornamelijk links te staan die met sport te maken hebben. Een startpagina website heeft meerdere van zulke dochterpagina's waarbij iedere dochterpagina is gekoppeld aan een eigen onderwerp.

Uiteraard is het mogelijk om gratis een dochterpagina aan te maken op één of meer reeds bestaande startpagina websites. U heeft dan echter geen zekerheid over het voortbestaan van uw startpagina. Het komt regelmatig voor dat een startpagina website er plotseling mee stopt of dat uw dochterpagina zonder duidelijke reden wordt verwijderd. Dat is natuurlijk erg zonde van de tijd die u in het aanmaken en het vullen van de startpagina heeft gestopt.

Wanneer u gebruikmaakt van het Startpagina Script van Vrolijk Internet Services, dan houdt u zelf controle over de situatie. De kosten die daarbij komen kijken vallen mee. In totaal krijgt u te maken met de volgende kosten:

Voor het aanschaffen van het Startpagina Script betaalt u eenmalig € 75,00 euro. De overige kosten zijn periodieke kosten, maar zullen in totaal niet veel meer bedragen dan honderd euro per jaar wanneer u kiest voor de meest simpele webhosting en het goedkoopste SSL certificaat. Hiermee zal het script al goed kunnen werken.

Voor slechts € 75,00 euro heeft u al een modern startpagina script die de dochterpagina's op alle apparaten goed weergeeft. Zowel op een groot computerscherm als op het kleine scherm van een mobiele telefoon. Het gros van de andere startpagina scripts is verouderd en de dochterpagina's van deze scripts worden niet goed weergegeven op kleine schermen. Het is echter zo dat het grootste percentage van de bezoekers inmiddels via een mobiel apparaat uw website bezoekt. Het is van groot belang dat deze verouderde startpagina's worden overgezet naar een modern script.

Wilt u het Startpagina Script aanschaffen, druk dan op de oranje knop hieronder. Er verschijnt dan een formulier waar u uw e-mailadres kunt invoeren. Vervolgens krijgt u de mogelijkheid om online te betalen. Na de betaling wordt u direct geleid naar het scherm waar u het Startpagina Script kunt downloaden. Een link naar dit scherm ontvangt u ook naar het door u opgegeven e-mailadres. U kunt het Startpagina Script dan op ieder gewenst moment (opnieuw) downloaden.

Koop nu voor € 75,00