Eigen website bouwen

Voor het bouwen van uw eigen website kunt u gebruikmaken van het CMS pakket van Vrolijk Internet Services.

Het CMS pakket van Vrolijk Internet Services stelt u in staat om op een eenvoudige wijze uw eigen website te beginnen en helemaal naar wens in te richten. De look en feel van uw website kan volledig naar eigen wens worden aangepast. Dat betekent dat u de kleuren en de gebruikte lettertypen heel makkelijk kunt veranderen.

De schermen waarmee u de website kunt aanpassen, zijn zo ingericht dat u nauwelijks technische kennis in huis hoeft te hebben. De drempel is vrij laag om ermee aan de slag te gaan, ook wanneer u nog helemaal geen ervaring heeft met websites maken.

Binnen enkele uren kunt u al uw eigen website up and running hebben. U kunt direct online betalen voor de aanschaf van het CMS programma. Na de betaling heeft u meteen de beschikking over de bestanden, die eenvoudig op ieder webhosting pakket te plaatsen zijn. Wilt u ondersteuning bij het plaatsen van de bestanden en het installeren van het CMS pakket? Dat is uiteraard ook mogelijk.

Om het CMS pakket aan te schaffen, drukt u op de onderstaande knop. Nadat u op de knop heeft gedrukt, verschijnt er een scherm om uw gegevens in te vullen. Na het invullen van dit scherm kunt u uit verschillende online betaalwijzen kiezen, waarmee u de betaling kunt afronden. Direct na de betaling ontvangt u een link waarmee u de bestanden van het CMS systeem kunt downloaden. Deze link ontvangt u per e-mail.

Koop nu voor € 50,00