Hoe maak ik een website?

Hoe maak ik een website? Een expert van Vrolijk Internet Services geeft antwoord.

Er zijn legio goede redenen voor het maken van een website. Heeft u commerciële doeleinden, dan biedt een eigen website een platform om (extra) inkomsten te genereren. Via een eigen website kunt u uw producten en diensten verkopen. Heeft u geen eigen produten of diensten? Dan kunt u via uw eigen website ook producten en diensten van anderen verkopen en zo extra geld verdienen. Zo is een eigen website niet alleen voor ondernemers interessant, maar voor iedereen die geïnteresseerd is in het verdienen van een extra zakcentje.

Natuurlijk zijn financiële doeleinden niet de enige goede reden voor een eigen website. Heeft u een bepaalde hobby en maakt u over uw hobby een website, dan zal uw website andere geïnteresseerden aantrekken, die vervolgens contact met u kunnen opnemen. Zo kan een eigen website ook worden ingezet om andere mensen te leren kennen.

Het maken van een website is een proces dat zoveel technische aspecten bevat, dat dit iets te veel is om dit in één artikel te beschrijven. Het maken van een website kan behoorlijk worden vereenvoudigd met het "website in a box" systeem van Vrolijk Internet Services. Met dit systeem kunt u moeiteloos een website maken.

 

Website in a box

Bent u op zoek naar een systeem waarmee u eenvoudig een website kunt maken, dan is het "website in a box" systeem van Vrolijk Internet wellicht wat u nodig heeft. Met dit systeem worden alle technische zaken uit handen genomen en krijgt u de volledige controle over uw website zonder dat u technische kennis nodig heeft.

Hieronder een aantal voordelen van het "website in a box" systeem op een rij:

1 Het uiterlijk van uw website aanpassen zonder dat technische kennis vereist is

U kunt via het beheergedeelte van het "website in a box" systeem eenvoudig de pagina's, navigatiemenu's en formulieren op uw website aanpassen.

2 Makkelijk in contact komen met de bezoekers van uw website

U kunt zelf formulieren maken die u op uw website kunt tonen. Zo kunt u het contactformulier aanpassen naar uw wens en onbeperkt formulieren aanmaken voor bijvoorbeeld offerte-aanvraag of een aanvraag voor meer informatie over een productie of dienst. U kunt bezoekers ook via formulieren een mogelijkheid tegen om een terugbelverzoek in te dienen. Zo komt u makkelijk in contact met de bezoekers van uw website.

3 Producten en diensten via uw website verkopen en betalingen ontvangen

Het "website in a box" systeem geeft u de mogelijkheid om producten en diensten via uw website te verkopen en betalingen te ontvangen. Biedt u digitale produten aan zoals bijvoorbeeld een e-book of een videotraining die klanten kunnen downloaden, dan ontvangt de klant na betaling automatisch een link waarmee de klant uw digitale product kan downloaden. Zo hoeft u uw digitale producten niet zelf naar de klant te sturen en verloopt de verkoop van digitale producten volledig automatisch.

4 Mogelijkheid om samen aan de website te werken

U kunt anderen toegang geven tot het "website in a box" systeem, zodat u samen met anderen aan uw website kunt werken. Wilt u bijvoorbeeld iemand (tijdelijk) onderhoud aan uw website laten plegen, dan maakt u een gebruikersaccount aan voor deze persoon, waarmee deze persoon uw website kan beheren. Wilt u dat deze persoon uw website niet meer kan beheren, dan kunt u eenvoudig het gebruikersaccount weer verwijderen. Zo heeft u op ieder moment de volledige controle over wie er toegang tot het beheergedeelte van uw website heeft.

Heeft u interesse in het "website in a box" systeem dan kunt u het systeem via onderstaande knop aanschaffen.

 

Koop nu voor € 50,00

 

Hoe maak ik een website met het "website in a box" systeem?

Een website maken met het "website in a box" systeem is echt heel eenvoudig. Bij het ontwikkelen van het systeem is steeds gekeken naar de makkelijkste en snelste manier om dingen te doen. Zo bestaat de installatie van het "website in a box" systeem uit slechts drie stappen en zorgt het installatieproces ervoor dat u binnen enkele minuten online bent met uw nieuwe website.

Na de installatie kunt u met uw gebruikersnaam en wachtwoord (welke u instelt tijdens de installatie) inloggen in het beheergedeelte van uw nieuwe website. Daar kunt u uw website beheren. U kunt onbeperkt pagina's en formulieren voor uw website maken.

Voor het verkopen van producten en diensten via uw website hoeft u geen extra software te installeren. U kunt eenvoudig producten en diensten toevoegen in het beheergedeelte van uw website.

Klik op onderstaande knop om het "website in a box" systeem aan te schaffen.

 

Koop nu voor € 50,00