Licentie voor updates

Met een licentie voor updates zult u 1 jaar lang automatische updates ontvangen voor alle websites binnen uw licentie. U ontvangt dan updates voor zowel het basisscript als de door u aangeschafte uitbreidingen.

Het is belangrijk om de software regelmatig te updaten, omdat ook de PHP versie regelmatig een update ondergaat. Als u geen updates ontvangt, kan het zijn dat bepaalde PHP functies op een gegeven moment niet meer werken. Door regelmatig te updaten, blijven uw websites goed functioneren onder de nieuwste PHP versie.

De juiste stukken PHP code dienen te worden ontwikkeld en de juiste wijzigingen binnen de database dienen te worden gedaan om updates zonder fouten te kunnen installeren bovenop oudere versies van het script.

Het aanbieden van gratis levenslange updates is onhaalbaar. Er zijn inmiddels een groot aantal websites die gebruik maken van de scripts van Vrolijk Internet Services. Al deze websites maken gebruik van automatische updates. Bij steeds meer websites die gebruik maken van de software, zal er aan de kant van Vrolijk Internet Services ook steeds meer capaciteit nodig zijn voor het versturen van de updates naar de websites. Dat betekent dat de kosten voor het versturen van de updates zullen groeien.

Daarom is besloten om na aanschaft van een script 1 jaar lang automatische updates te versturen naar alle websites binnen dezelfde licentie zonder aanvullende kosten. Wilt u daarna updates blijven ontvangen, dan kunt u voor een bedrag van Eur 24,- per jaar updates blijven ontvangen.