Links toevoegen op meerdere startpagina websites

Voor BaakmanMedia heeft Vrolijk Internet Services een uitbreiding op het Startpagina Script ontwikkeld. Met deze uitbreiding kunnen bezoekers met een centraal formulier links toevoegen op meerdere startpagina websites.

Het formulier dat Vrolijk Internet Services heeft ontwikkeld wordt hieronder weergegeven.

Startpagina Script - Meerdere links toevoegen

De prijzen voor de plaatsing van links op de verschillende websites worden door het formulier tijdens het invullen opgehaald en weergegeven, zodat het voor de klant direct duidelijk is wat de kosten zullen zijn. De klant heeft na het invullen van het centrale formulier de mogelijkheid om direct te betalen voor de linkplaatsingen.

De klant ontvangt na het aanmelden per e-mail een factuur en inloggegevens om de links te wijzigen.

Startpagina Script - Meerdere links toevoegen

Wanneer u verschillende startpagina websites met het Startpagina Script van Vrolijk Internet Services onderhoudt, dan is deze functionaliteit mogelijk ook voor u interessant. Daarom hebben BaakmanMedia en Vrolijk Internet Services besloten om deze extra functionaliteit bovenop het Startpagina Script aan te bieden als afzonderlijk product. Tevens is het mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten zodat uw startpagina netwerk altijd up-to-date is.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Vrolijk Internet Services.